Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Minden testalkattal rendelkező...

Minden testalkattal rendelkező nő érhet el ilyen végeredményt? (KÉP)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Mi kell ahoz a sima edzésen kivül hogy igy nézzek ki?

(láb,has,fenék)

2013. szept. 9. 15:49
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

Először le kell vinni a testzsír százalékot. Egy átlag nő 20 körül van, neked le kell menni 15re, esetleg alá. Ehhez kell egy zsírégető szálkásító étrend. Mellette heti 4 alkalom sport.

Ha ez meg van jöhet a tömegnövelés. Olvasgass utánna a dody.builder.hu-n.

Sok sikert.

2013. szept. 9. 23:18
 12/22 anonim ***** válasza:

ha nincs rajtad kimondottan sok felesleg akkor tömegelni lenne érdemes először,majd utána leszálkásítani.

nőknek 3-4 g/tskg szénhidrát és 2g/tskg fehérje kell,ehhez súlyzós edzés.

először heti 3 átmozgató teljes testes pár hónapig,majd mehet heti 4 edzés izomcsoportokra szétbontva.

a sport témakörben lenne érdemes olvasgatnod:)

nekem is sok segítettek regeteget:)

mondjuk én egy éve kondizom,47 kilóról indultam,most már sikerült feljönnöm 60ra:)

amúgy meg ne csak lábra-hasra fenékre edz,hanem minden testrészre...kar, váll, hát egyaránt fontos.arányosabb lesz a testalkatod:)

2013. szept. 11. 17:03
 13/22 anonim ***** válasza:
*-sokat
2013. szept. 11. 17:07
 14/22 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszodat.Igen olvasgatok,és csak most kezd fel nyilni a szemem hogy a tömegnövelés,nem egy egyszerü folyamat!azt is megtanultam hogy kevés az edzés a jó alak eléréséhez.. annyit szeretnék tudni,hogy fiu vagy lány vagy,ha 47 kg-ról indultál?:O
2013. szept. 11. 18:22
 15/22 A kérdező kommentje:

Amugy egyáltalán nincs rajtam fölösleg... sőt, -5kg.

55 kg vagyok,az 170 cm-hez.Ezért nem tudom hogy kezdjek neki..

2013. szept. 11. 18:27
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

lány vagyok:) 165 centi és ahhoz voltam ugye 47,elég csontos voltam.valamint a "gebe" meg az ehhez hasonló kedves beszólások is elég rosszul tudtak esni szóval ideje volt kezdenem vmit ezzel a helyzettel:) amúgy már tettem fel ide képet ha érdekel akkor be tudom linkelni h h nézek ki egy év után.

mivel nincs rajtad felesleg így akkor tömegelni kezdj:) a táplálkozás az egyik legfontosabb része az egésznek, ha az nicns rendben akkor nagyon nehezen fogsz tudni fejlődni.

nekem kezdetben nem is az edzés hanem a kaja "betartása" okozott gondot,mivel nagyon rossz evő voltam,így úgymond az első pár hónapban meg kellett magam erőszakolni h lemenjen az a "pár" falat,de szerencsére az ember idővel hozzászokik a mennyiséghez:) meg ugye meg van h miből kellene bevinni a kellő ,fehérjét,szénhidrátot stb...

gondolom konditerembe is akarsz majd járni,először pár alkalommal lehet célszerű lenne edző segítségét kérni h a gyakorlatokat helyesen tudd végre hajtani.

amit érdemes lenne elolvasnod az ez

[link]

nekem sokat segített, sokkal jobban képben voltam miután elolvastam.

2013. szept. 11. 19:19
 17/22 A kérdező kommentje:

Hálás köszönet! ment a zöld:)

amugy járok konditerembe,csak nem valami intenziven.Csak annyit tudok ebből a kondti teremben töltött pozitivumként emliteni,hogy nagyjából megtanultam helyesen kivitelezni a gyakorlatokat..

ÉS IGEN,nagyon érdekel a kép!várom a linket:)

ui:köszönöm a linket

2013. szept. 11. 19:29
 18/22 A kérdező kommentje:
istenem ...most látom hogy milyen "jol" fogalmaztam...:))
2013. szept. 11. 19:32
 19/22 anonim ***** válasza:

szívesen:)

amúgy ennél a kérdésnél tettem fel a képet

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

illetve egy előtte-utána kép, itt jobban látszik a változás

[link]

2013. szept. 11. 19:54
 20/22 A kérdező kommentje:

eszméletlenül csinos vagy.grat!

tényleg vékony voltál,de még vékonyan is(a karjaidat leszámitva) arányos voltál.

köszönök mindent, sokat motiváltál a képeddel,meg a tanácsaiddal.

2013. szept. 11. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!