Szobabicikli. Na de hol?
Figyelt kérdés
Szeretnék szert tenni egy szobakerékpárra, ami lehetőleg nem fájna annyira anyagilag... Max 30 000 Ft-ot tudnék rá költeni. Van valami tippetek, hogy hol keresgéljek? Azért szeretném, ha minőségben is jó lenne, és ne kelljen kidobnom 3 hét után...
Köszi előre is!
2009. okt. 30. 09:36
1/2 anonim válasza:
Szerintem expresszen, meg ilyen helyeken ki lehet fogni jókat. Én is most szeretnék beruházni egyet, le kellene adnom majdnem 10 kilót, és csak a diéta nem fog segíteni. Télen meg kinek van kedve és sok lehetősége kint mozogni? Én nem fogok a -10ben futni az tuti. :)
2/2 anonim válasza:
Szia! Nekem van egy vajszínű szép állapotban, de kormány és nyereg nincsen rajta, azt venned kell hozzá. A lényeg viszont megvan rajta! Jó masszív és nehéz is és több fokozatba állítható. Ha gondolod 10e Ft- ért a tied.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!