Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha valaki nem szed semmit...

Ha valaki nem szed semmit (fehérje, protein. ) Attól még nézhet ki bikául, meg lehet erős?

Figyelt kérdés
Én személy szerint nem szedek semmi és azt eszem ami van itthon mindig ... Lehet még ennek szép eredménye ? 14F
2009. okt. 29. 16:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Mit okoskodsz itt a 14 éves köcsög kis buzeráns agyaddal.

Az izmokat nem lehet "felpumpálni" és "leereszteni".

Én 20 éve kezdtem el edzeni, amikor te még gondolatban sem léteztél, 4 éve edzősködöm, de az ilyen kis tudálékos taknyot úgy vágnám ki a teremből, hogy a közelembe nem jönne többet. Mit képzelsz te magadról kis nyomorék ?

2009. nov. 1. 11:26
 12/20 Gyakor ***** válasza:
Csíp a pisi vagy mibajod van?Egyébként kiváncsi lennék mekkora edzésmúltad van, hogy csak az ökörségeidet nyomatod. Na mindegy,szájkaratézni mindenki tud, de sajnos hülyeséget írni is majdnem ennyien tudnak. Nem mondtam hogy szakértő vagyok,de legalább nem írkálok akkora eszementségeket, mint itt egyesek. Először utána kéne nézni pár dolognak pl mire való a fehérje a kreatin meg a többi, aztán írni a választ, nem a tipikus: "kéthétmulvaleeresztesz" szöveget nyomatni mindig, mert sok értelem nem áll mögötte. Egyébként a Kérdezőnek: Igen, attól még lehet erős meg nézhet ki jól, de ha nincs normális étrend alvás meg edzés akkor ez elég nehézkes, főleg 14 évesen "amitotthonkapok" kajákkal.. 2-3 év mulva már lenne értelme elkezdeni edzeni, addig meg más jellegű sportokat csinálni amik megadják az alapot, például úszás, atlétika vagy hasonlók.
2009. nov. 1. 11:31
 13/20 Gyakor ***** válasza:
15:03as és 11:31es vagyok, a 11:31es válaszom a 21:16hoz szólt
2009. nov. 1. 11:36
 14/20 anonim ***** válasza:
11:26-os látom már a sok kreatintól rendessen elbutultál..,szegényke!:D Két lábon járó droid vagy..,már az agyad helyén is izom van mi??!
2009. nov. 1. 17:38
 15/20 anonim ***** válasza:
De szerencsétlenek, a kreatin nem szteroid te nyomott , és nem is fúj vizet beléd, ha fúj akkor max sejten belül, ami úgyis megmarad, mert az ember 70% vízből áll, ennyi meg ha valaki jól kajál a kreatin mellé az csak többet hasznosít az építésre, a felhasznált kajákból, ennyit erről, a kreatintól nem lehet meghülyülni, ecsém kajra bexarok hogy ilyenek irkálnak akik nem is értenek hozzá
2009. nov. 1. 19:12
 16/20 A kérdező kommentje:

Na nem kell veszekedni, akkor most tegyünk itt pontot a végére srácok köszi a válaszokat .

Eredmények :Van egy nagyon jó barátom aki nem szedet semmit , 3 év edzés után. Nagyon királyul néz ki. Kajára is csak úgy figyelt oda , hogy próbált sok húst enni meg ilyenek.Neked pedig aki írogattál , hogy rosszul tudod igazuk van a többieknek , a fehérje az izomépítő, a testépítők azért szedik , hogy a lerombolt izomzatot legyen miből visszaépíteni ( mert ugye amikor edzünk akkor , bombázzuk az izmainkat , ez által többet fog visszaépíteni mert készül a következő bombázásra ezzel erősebb is lesz ugye bár (Kicsit tömör voltam) ).

Még annyit hozzáfűznék , hogy úgy döntöttem , hogy nem fogok semmit szedni megelégszek azzal , hogy jól csinálom igyekszek jól enni és az alvásra is odafigyelni . Nem villogás képen írom ezt ide mert ez itt nem annak a helye lenne de szeretném , mielőtt megszólnának páran , ezt jó lenne ha látnák : Fekvenyomás: 65 Kg

Tárogatás: 62 Kg

Vádli : 110 Kg

Guggolás : 70 Kg

Tricepsz: 45 Kg

Csak pár értéket írtam le és mielőtt ebben is megszólnátok, van edző, aki figyel ránk mert a tesómmal vagyok aki ugyancsak szépen fejlődik .

ÜDV.

2009. nov. 5. 19:35
 17/20 anonim ***** válasza:
Minek gyúrsz lábra? Semmi értelme a felsőtestet nézi mindenki úgyse leszel testépítő aki telenyomja magát tablettákkal meg injekciókkal, én csak felsőtestre gyúrok és mégis jól fejlődök...
2009. nov. 6. 15:46
 18/20 anonim ***** válasza:

Bazzz!

Még egy elmeroggyant....

Mi vagy te felsőtestépítő.

Szánalmas és nevetséges látványt nyújt egy hurkapálcika lábakon álló akármilyen kidolgozott felsőtestű idióta barom.

Az ilyen mi a jó anyjáért edz?

Csak a megvetést érdemled, amit majd meg is kapsz az igazi testépítőktől.

(utolsó baromnak)

2009. nov. 6. 22:33
 19/20 anonim ***** válasza:
22:33-as,hiszed v. sem én már láttam ilyet,hogy kidolgozott felsőtest és pipaszár vádli:XD Enyhén volt nevetséges!
2009. nov. 6. 22:47
 20/20 A kérdező kommentje:

IGEN, ezért nem válaszoltam arra a válaszra... de ha neki így jó akkor csak csinálja .

De vannak finomságok, amik ebből erednek majd PL.: Vérkeringés zavar ….. és még 1001 ilyen …

2009. nov. 7. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!