Főként azoknak szól ez a kérdés, akik futnak. Hogy lehetnék én is jó hosszútáv futó?
Szó sincs arról, hogy talán versenyszerűen szeretném ezt űzni, csak hobbiként. 17 éves lány vagyok, 163 cm és 53 kg, van rajtam felesleg is, ezzel le is tudnám dolgozni. Illetve szeretném, hogy legyen valami ami felfrissít, feldob, egy hobbi, amit szinte bárhol, bármikor csinálhatok.
Tehát eddig nem nagyon sportoltam, csak amit tesi órán. Nem bírom a hosszútáv futást, de a 60 és 100 méter mindig is nagyon jól ment, pedig egyáltalán nem gyakoroltam, vagy edzettek.
Keresztapám már jóval 50 felett van és most vett részt a fiával, unokatestvéremmel egy 8,5 kmes távon, ahol mindenféle akadályokkal voltak felállítva. Nekem nagyon megtetszett és szeretném jövő nyáron ezen részt venni, hogy magamnak bizonyíthassak, hogy képes vagyok akár erre is.
Tehát ötlet, tipp tanács? :) Bármit szívesen fogadok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!