Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Megéri e nekem Kick box...

Decsi46 kérdése:

Megéri e nekem Kick box járni? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Magasságom:156cm

Súlyom:42Kg

korom:12

Inkább önvédelemből nem verseny szerűen.Persze akarok versenyre menni de nem akarok bajnok leni.Iletve erősödni is akarok.Milyen egy edzés menyire kemény.Mik az előnyei és hátrányai.Köszi előre is kösz:)

2013. aug. 18. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:

lemész egy edzésre és kipróbálod.

vagy most azt várod,hogy beszéljelek rá,egyáltalán megéri nekem erre válaszolni?

2013. aug. 18. 21:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem Kell rá beszélni.Olyan válaszokat várok akik ki bprobálták
2013. aug. 18. 22:14
 3/5 anonim ***** válasza:

"önvédelemből nem verseny szerűen"

Pedig egy versenysportra csak versenyszerűen tudsz menni, mert amit ott sparringolnak az meglehetősen távol esik az önvédelemtől. Az csak játék, utcán a napbarnított logisztikai színesfémmozgató nem fogja megvárni hogy elsparringozz vele, szórakozzál, kickbox rutinnal utcán köpni nem lesz esélyed. Szerintem. Ezért kell harcművészetet tanulni (amit reálisan oktatnak, mert egy sz.ar karatéval megint sehol sincs az ember) vagy ha küzdősport van csak, akkor legalább normális küzdősportot:

Box, birkó, savate.

2013. aug. 19. 08:24
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi de járnák versenyekre csak nem akarok olyan sok eredményt elérni. Akkor úgy mondom hogy mozogni szeretnék erősödni.Úgy értetem agy régen karatéztam és akkor seki se mert belém kötni.De mikkor aba hagytam mert utáltam akkor mindenki keménykedi kezdet velem.Ezért akarok Kick boxra járni.

Meg tetszik is nekem.

2013. aug. 19. 10:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha tetszik akkor csináld. Erről minek írsz ki kérdést?

Azt hiszik sokan, hogy erősebbek lesznek mert például kickboxolnak. Holott a legcsajosabb, agyatlan küzdősport, thaibox szintű. De csináld ha ez kell, nézd 12 éves korodban.. nem kell jó döntéseket hozni, eddz, aztán majd váltasz ha többre lesz igényed.

2013. aug. 19. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!