Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a hastáncról?

Mit gondoltok a hastáncról?

Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 19:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nem jártam, de egy barátnőmnek nagyon jó tapasztalatai vannak róla:

1.Teljesen lefogyott

2.Csomó új barátra tett szert

3.Nökekedett az önbizalma, mégpedig HATALMASAT

4.Jobban tudott flörtölni, ugyanis lett benne 1 természetes kacérság

2009. okt. 27. 19:38
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon jól formálja a csípőt és a derekat :)
2009. okt. 27. 22:00
 3/10 anonim ***** válasza:
2%
sztem az egyik legszarabb tánc,pedig nekem a tánc a mindenem ,de ez nagyon nem jön be.
2009. okt. 28. 00:30
 4/10 anonim ***** válasza:
62%

Nekem nem jön be, azaz szívesen megnézem, ha megkérnek rá, elhívnak, stb., de nem érzem csábítónak, hogy kipróbáljam. Illetve az nem kavarna fel, azt hiszem, mármint nem indulnék be nagyon, ha valaki hastáncolna nekem, azzal a céllal, hogy tetsszen nekem, _úgy_.

De többen is művelik a környezetemben, sok éve már, és tetszik, hogy van önbizalmuk hála a hastáncnak, végre, és úgy gondolják, jó, ha van egy kis "hasuk", meg elfogadják a domborulataikat, úgy, ahogy van, "ez kell a tánchoz" alapon. Van benne valami igazán nőies, és aki csinálja, úgy látom, szeret nő lenni, így. És ez jó dolog!

Azt viszont nem szeretem, amikor mostanában mindent elönt a hastánc, és pl. diákgálákon a többség hastáncprodukcióval indulna legszívesebben. Sokan csinálják lélektelenül, sajnos - ahogy elnézem.

:]

17/L

2009. okt. 28. 00:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én azt gondolom, ahhoz, hogy valaki tényleg profin csinálja, nagyon jó ritmusérzéknek kell lenni. Sajnos mostanában nem láttam olyan extra jót, de volt, hogy majdnem a szám is tátvamaradt :)

22L

2009. okt. 28. 02:11
 6/10 anonim válasza:
100%
Szerintem nagyon jó dolog. Erősíti az izmokat,jó a tartásnak,a gerincnek,jó az emésztőrendszernek,hasnak, és a női szerveknek. Ráadásul önbizalmat ad.:) A mai világban már olyan nehéz nőiesnek lenni,viszont a hastánc annyi nőisséget ad,annyira az. És lehet művészetté fejleszteni:) lásd Kaeshi videóit a youtube-on pl;):)
2009. okt. 31. 00:00
 7/10 anonim válasza:
100%

Én hastáncolok és nagyon szeretem!

Amikor elkezdtem nagyon nehéznek tűnt, de ahogy tanultuk a mozdulatokat, rájöttünk, hogy nem is olyan nehéz. És én még azt is szeretem benne, hogy nagyon szép ruhákban táncolunk:)

Amúgy senki se higgye azt, hogy ez erotikus, mert semmi köze nincs a sztiptíztánchoz!

2010. febr. 20. 18:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Igaza van az előzőnek. Ha mennyien tudnák, hogy ez nem a csábításról szól!!! A kedvenc énekesnőmet Shakirát is elkeresztelték szexistennőnek...
2010. jún. 9. 16:10
 9/10 anonim válasza:
Én 6éve hastáncolok és imádom! Egy idő után, mikor már tényleg önmagad teszed bele egy koreográfiába, vagy táncba,az szuper érzés. Mikor tényleg egyben van a zene, a tánc és te...
2010. szept. 5. 00:35
 10/10 anonim válasza:
én is hastáncolok, és szeretem. eleinte nem tetszett, de ahogy kezdtem belejönni, nagyon megtetszett. ez nem olyan tánc, mint a balett vagy rocky, ahol majd' szétszakadnak az izmaid a táncórákon, hanem kényelmes, jó csinálni, és mégis erősíti a hasat, hátat, lábat, sőt nőiesebbé tesz. :)
2011. júl. 2. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!