Mit gondoltok a hastáncról?
Én nem jártam, de egy barátnőmnek nagyon jó tapasztalatai vannak róla:
1.Teljesen lefogyott
2.Csomó új barátra tett szert
3.Nökekedett az önbizalma, mégpedig HATALMASAT
4.Jobban tudott flörtölni, ugyanis lett benne 1 természetes kacérság
Nekem nem jön be, azaz szívesen megnézem, ha megkérnek rá, elhívnak, stb., de nem érzem csábítónak, hogy kipróbáljam. Illetve az nem kavarna fel, azt hiszem, mármint nem indulnék be nagyon, ha valaki hastáncolna nekem, azzal a céllal, hogy tetsszen nekem, _úgy_.
De többen is művelik a környezetemben, sok éve már, és tetszik, hogy van önbizalmuk hála a hastáncnak, végre, és úgy gondolják, jó, ha van egy kis "hasuk", meg elfogadják a domborulataikat, úgy, ahogy van, "ez kell a tánchoz" alapon. Van benne valami igazán nőies, és aki csinálja, úgy látom, szeret nő lenni, így. És ez jó dolog!
Azt viszont nem szeretem, amikor mostanában mindent elönt a hastánc, és pl. diákgálákon a többség hastáncprodukcióval indulna legszívesebben. Sokan csinálják lélektelenül, sajnos - ahogy elnézem.
:]
17/L
Hát, én azt gondolom, ahhoz, hogy valaki tényleg profin csinálja, nagyon jó ritmusérzéknek kell lenni. Sajnos mostanában nem láttam olyan extra jót, de volt, hogy majdnem a szám is tátvamaradt :)
22L
Én hastáncolok és nagyon szeretem!
Amikor elkezdtem nagyon nehéznek tűnt, de ahogy tanultuk a mozdulatokat, rájöttünk, hogy nem is olyan nehéz. És én még azt is szeretem benne, hogy nagyon szép ruhákban táncolunk:)
Amúgy senki se higgye azt, hogy ez erotikus, mert semmi köze nincs a sztiptíztánchoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!