Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek a tecktonik gáz?

Szerintetek a tecktonik gáz?

Figyelt kérdés
Mármint b*zis? kérlek nemet, kort is írjatok!
2009. okt. 27. 11:56
1 2
 11/18 anonim válasza:
nemaz ha jol csinálják :D am én táncolom is de ha van oylan rész ami nemteccik azt kihagyom 16/L
2009. okt. 27. 23:13
 12/18 anonim válasza:
előző vagyok lásd. Lecktra , Lili Azian
2009. okt. 27. 23:15
 13/18 anonim ***** válasza:
46%
igen, gáz és búzás is. mint akinek éppen rohama van.
2009. okt. 28. 12:28
 14/18 anonim válasza:
53%
Lecktra és Lili Azian k*baszottol jol csinálják...az aza igazi tck^^
2009. okt. 28. 12:34
 15/18 anonim válasza:
az.. kib*szottul gáz..
2009. dec. 21. 19:11
 16/18 anonim ***** válasza:

eléggé az.

B*zis hát.

2010. ápr. 3. 09:23
 17/18 anonim válasza:
Azért mert az izomagyú f...szarcúak megvernek pár tecktonikost,azért már ti is mingyárt lebu.zizzátok őket????és ti mit csináltok szabadidőtökben???gondolom játszotok a MUonline-on vagy a WOW-on....chhh. G.e.cis kockák...
2010. ápr. 8. 14:05
 18/18 anonim válasza:

Hát én szeretem a tecktonikot, viszont én a tömör elecktro formáját vagyis az elecktro-teck et. Viszont én a hajat annyira nem szeretem és az öltözködést sem. Vagyis hát nem utlom viszont nem is vok az imádója. Amugy meg nem azért mondom, de a tecktonik mellé meg jó ha tucc sima bulizós táncot is mert a tecktonikot nem mindenki szereti, és hát nem tom mennyire szeretik a csajok... Nekem eddig negativ élményem nem volt mivel és nem a kapálózós lowokról tanultam hanem saját elecktro alapú stilust csináltam magamnak. Amugy meg a rángógörcsöt nem tom mire mondják mert nem épp a rockerek táncához hasonlit...

A zenét meg úgy nézzétek, h ez egy alap zene legtöbbször, tehát nem a zenén hanem a táncon van a lényeg.

2010. júl. 30. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!