Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szeretnék online sportfogadást...

Szeretnék online sportfogadást kötni de nem tudom hogyan is kell? (többi lent)

Figyelt kérdés
A lottózós tippmixet ismerem csak kevés a fogadható esemény ezért szeretnék váltani. Szóval a technikai része érdekel a dolognak. (regisztrálás, adatok megadása, befizetés, nyereményhez való hozzájutás, mire kell figyelni) A bet365-öt néztem ki magamnak szóval, ha konkrétan azt tudnátok leírni, hogy ott hogyan megy az lenne a legjobb.

2013. aug. 10. 10:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Egyszerűen felmész az oldalra, és beregisztrálsz. Azután választasz befizetési módot, pl bankkártyás befizetés vagy Skrill (internetes pénztárca) arra figyelj, hogy csak arra kérhetsz ki pénzt amiről befizettél, tehát ha bankkártyával akkor csak banki átutalással lehet. A legkisebb befizethető összeg 1500 Ft, banki átutalással viszont 14.000 Ft a minimum amit kikérhetsz, Skrill esetében pedig 1500 Ft. Remélem tudtam segíteni.
2013. aug. 10. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!