Lovagláshoz mik kellenek?
A ló egy elég fontos kiegészítő szerintem.
Viccet félretéve, sokaknak van még lovaglósgatyája. Ami direkt ehhez kényelmes, és kibírja az ismétlődő mozgásokat kopás, szakadás nélkül.
1. válaszoló ez jó volt.
Kobak a legfontosabb a legtöbb lovardában adnak is ha nagyon szeretnél venni egy 10 000 Ft körüli bőven elég majd később vehetsz drágábbat is.
Lovaglónadrág is kell sztem mert ki fogja dörzsölni a lábad a nyereg főleg ha farmerban lovagolsz.
Csizma nem kell méga versenyzők 90z-nak sinxs (nem a Kentucky Derbyre gondoltam hanem egy dínugrató versenyre) inkább vegyél lovagló cipőt és chapset (lábszárvédő) olcsobb könnyebb felvenni és mozogni benne.
Nekem van zoknim pólóm kesztyűm is de ezek nem kellenek (nekem kezztyű kellett mert kidörzsölte a kezem a kantár.
Egy kezdőnek a felszerelése kijön kb. 30 000 ft-ból (nekem kb a kobakom volt ennyi bár én már egyedül lovagolok)
Ha van még bármilyen kérdésed nyugodtan írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!