Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan gyúrjak, ha ilyen...

Hogyan gyúrjak, ha ilyen helyzetben vagyok?

Figyelt kérdés
Van otthon egy fekvenyomópadom 40 kg súllyal. Sajnos csak ennyi van, nem engedhetem meg magamnak egyenlőre, hogy több eszközt vegyek. Nagy probléma nálam még a táplálkozás. Igazából azt eszem meg, amit adnak otthon. Olvastam, hogy sok húst, meg ilyeneket kell enni. Sajnos későn érek haza a suliból (3-4-re) szóval az ebéd az nálam ekkor is van. Na szóval ez itt a nagy probléma. Nem tudtok esetleg valami receptet, amit otthon össze lehet turmixolni? Na tehát ez a baj. Igazából nem akarok az a nagy kigyúrt állat lenni, csak olyan szintre akarom hozni magam, hogy jól nézzek ki. Ja, még másik probléma, hogy 174 cm és 62 kg. szóval egy tizest simán fel kellene szednem. Valami jó tanács?
2009. okt. 26. 16:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sajnos így van. Ez a sport nem olcsó mulatság. Mennyid lenne rá havonta? (és így már könnyebb segíteni
2009. nov. 29. 19:46
 12/14 anonim ***** válasza:

Turmix:

25dkg túró+tejfől+cukor

Ezt nem igazán ajánlom,mivel a tejfölben sok a zsír,cukor meg cukor. Bár lehet hogy neked kellene is a cukor,hogy hízzál. (tömegelni akarsz gondolom)

Szerintem: 25dkg túró+3tojás+5dl tej

kb:65g fehérje

2009. nov. 29. 19:48
 13/14 anonim ***** válasza:

napközben suliban egyél szendvicseket nyugodtan.

hazaérsz, próbálj szénhidrátot enni (tészta, rizs)

-várj 1 órát minimum-

edz ahogy tudsz, főként egy vagy két izomcsoportot, az edzés ne legyen több 1 óránál

egyél valami fehérjedúsat. hal,hús,túró,kezdő koromban egy banános turmix 0,5l tejjel és 2 tojással sokat segített.

2010. nov. 6. 16:52
 14/14 anonim válasza:

Hali.

Én azt tanácsolom neked hogy kej fel hamar 6:00 - 6:30 kor és kezdj el gyúrni , fekvötámaszok ,felülés.

Reggeliz zabpejhet (natúrt)tejel. Ebben sok a fehérje jot tesz :) Ha mesze van az iskola akor ha lehetséges kerékpárral meny iskolába.

Az iskolába amit többiek is mondtak szendvicsez nyugottan ehetsz de vigyél el mimimum egy gyümölcsöt és egy zöldséget. Mondtad hogy 3-4 kor jösz haza kb igyál sok vizet és foglald le magad piheny gépezz..

1 óra múlva láss hozá az edzéshez itt is fekvötámasz felülés Több féle Kis segítség neked : http://www.youtube.com/watch?v=3fU_8kJeXeE Itt töbféle felülés és hasizom gyakorlatot tudsz csinálni.

Kb 1 óra gyúrás után célszerű enni , inni.

Tészta , gyümölcsök , zöldségek.

Én ha finomat akartam eni akor túrós tészta :) kevés cukoral. én 1 és fél honapig ezt csináltam és kb 10 - 15 kilót felszetem izomra :)

Sok szerencsét!

2010. dec. 10. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!