Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan gyúrjak, ha ilyen...

Hogyan gyúrjak, ha ilyen helyzetben vagyok?

Figyelt kérdés
Van otthon egy fekvenyomópadom 40 kg súllyal. Sajnos csak ennyi van, nem engedhetem meg magamnak egyenlőre, hogy több eszközt vegyek. Nagy probléma nálam még a táplálkozás. Igazából azt eszem meg, amit adnak otthon. Olvastam, hogy sok húst, meg ilyeneket kell enni. Sajnos későn érek haza a suliból (3-4-re) szóval az ebéd az nálam ekkor is van. Na szóval ez itt a nagy probléma. Nem tudtok esetleg valami receptet, amit otthon össze lehet turmixolni? Na tehát ez a baj. Igazából nem akarok az a nagy kigyúrt állat lenni, csak olyan szintre akarom hozni magam, hogy jól nézzek ki. Ja, még másik probléma, hogy 174 cm és 62 kg. szóval egy tizest simán fel kellene szednem. Valami jó tanács?
2009. okt. 26. 16:47
1 2
 1/14 anonim válasza:
na ugyan így vagyok én is, magasság test súly és táplálkozással kb :) én is most tettem fel kérdést, csak nekem kicsit több lehetőségem van mert enyém egy egész konditerem ingyen bármikor :) ha esetleg érdekel és nem laksz messze neked is el lehet intézni valószínűleg :)
2009. okt. 26. 16:54
 2/14 A kérdező kommentje:
Hol laksz?
2009. okt. 26. 17:00
 3/14 anonim ***** válasza:
Zabpehely turmix!
2009. okt. 26. 18:35
 4/14 anonim válasza:
0%

Én a szénhidrátban gazdag étrendet ajánlok. (rizs)

Fontos még a fehérje is, hisz tulajdonképpen, a boltokban kapható tömegnövelő porok is fehérjeporok.

(nem ajánlom!!!, impotenciát, rákot stb-t okozhat.)

fehérjebevitel a hús, és a legjobb a nyers tojás.

2009. okt. 26. 18:47
 5/14 anonim ***** válasza:

vmi kalyát azért csak tudsz vinni suliba nem?^o)

mondjuk ha elviszel 3-4 szendvicset, az már valami.

lefekvés előtt mindenképpen kéne vmi.pl az egyik barátom lefekvés előtt ezt eszi: 25dkg túró+tejfől+cukor(de sztem rakhatsz hozzá tojást is) és neki egészjól bevállt:)

de persze vacsorázni kell,csak ezt utánna, lefekvés előtt:)

2009. okt. 26. 18:53
 6/14 anonim ***** válasza:
ezt az impotenciát nem tudom honnan veszed...a boltokban kapható étrend kiegészítőket nemrakják csak úgy ki...biztos te is tudod h sokan ezeken "élnek".sok barátom is használja őket ,sok régóta és semmibajuk nincs.csak ajánlani tudom neked is kedves kérdező. pl Jumbo prof-t de az még kicsit drága:)
2009. okt. 26. 18:57
 7/14 anonim ***** válasza:
bocs de azt a kalyát de leírtam:D:D:D:D:D BOCS:D
2009. okt. 27. 01:19
 8/14 anonim ***** válasza:
72%

"fehérjeporok.

(nem ajánlom!!!, impotenciát, rákot stb-t okozhat.) "

Szerencsétlen barom!

Így terjed a hülyeség, hogy ilyen idióták hallanak valamit, összekapcsolják egyébb dolgokkal, aminek semmi köze hozzá és még le is írják, mint "tényt".

Kár, hogy apád nem lett előbb impotens.

Kérdezőnek:

Ne félj, hogy ilyen edzés és étkezés mellett "nagy kigyúrt állat " leszel.

Igazából ez az egyik legdrágább sport, úgyhogy eredményesen csak akkor tudod űzni, ha majd felnősz és önálló életed lesz.

(magadnak veszed a kaját, eljársz edzésre, stb...)

Addig erősítheted magad otthon, de nagy eredményt ne várj.

2009. okt. 27. 09:19
 9/14 anonim válasza:

első válaszoló vagyok

nagykáta

2009. okt. 27. 22:21
 10/14 A kérdező kommentje:
az messze van
2009. okt. 28. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!