Edzés miatt kialakulhatnak a bőrömön kis piros pöttyök?
Figyelt kérdés
5-6 alkalommal voltam edzőteremben, kis súlyokkal dolgozom, nem érzem megerőltetőnek, csak kellemesen kifáradok tőle. A bőrömön 2 3 kis piros pötty jelent meg, akkorák mint az anyajegyek, és pár nap alatt el is múlnak. Olyan mintha a vér gyülemledt volna fel, kis hólyagokban. Tudjátok hogy mitől lehet? Abba kéne hagynom az edzést? 16l2013. aug. 8. 11:17
1/7 anonim válasza:
Biztosan nem az edzés okozta.
Lehet,hogy a terem higéniája nem a legfullosabb.
2/7 anonim válasza:
Úgy tudom, a nagy meleg miatt is előfordulhat ilyen.
3/7 A kérdező kommentje:
a terem teljesen higiénikus, utána egyből mindig lefürdök, meg törülközőt magam alá teszem, csak úgy ülök rá a gépekre.
2013. aug. 8. 12:58
4/7 anonim válasza:
Próbálj meg edzőkesztyűt használni.
5/7 A kérdező kommentje:
de nem a kézfejemen van. azért megpróbálom hátha segít..egy az alkaromon, meg egy kettő a combomon. észre se lehet vennoi, tényleg mintha anyajegyek lennének. nem kell emiatt aggódnom?
2013. aug. 8. 13:09
6/7 yolx válasza:
A törölközős megoldás szerintem nem a legjobb, szinte felesleges, mert leteszed a padra ráfekszel/ülsz lerakod máshova, beletörlöd az arcodat, de mindig figyeled melyik fel van a pad fele? mert ha közbe fordul akkor faszán felszívja a többiek izzadtságát is.. :D
7/7 anonim válasza:
Arra értettem,hogy mások tenyere ráizzad a súlyzóra.
Jah,a kétszinű törölköző jobb valóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!