Milyen sport lenne alkalmas erre?
Sajnos a lábaimon rengeteg a zsír, főleg a térdem fölött:-( Az étkezésemen már változtattam, de fél centit nem fogytam a lábamból, viszont egy mérettel kisebb melltartó kell.... Pedig semmi extra diétát nem gyakorlok, csupán sok nyers gyümölcsöt-zöldséget eszem, csak nyírfacukrot-mézet használok, illetve kölest házi sütibe, húsból csak csirkemellet vagy halat eszem ( inkább utóbbit), és a fehér kenyeret barnára cseréltem. Fontos az egészségem, ezért futni is járok kb heti 3-4x 30 percet, mégsem tűnik el a felesleg....kb 2 hónapja csinálom. Futás helyett mit ajánlotok? Lehetőleg olyan legyen, amitől vastagabb nem lesz a combom és inkább zsírt éget, mint izmosít ( mert pl a futástól izmosabb a vádlim, de vékonyítani nem segít...) A méreteim amúgy: 171cm-57 kiló,
Mell: 89
Derék: 66-67
Csípő: 95
Comb legvastagabb része: 57 cm
Comb a térdrésznél: 40 cm
17 éves vagyok és lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!