Sportlehetőségek Veszprémben? 14/L (lent)
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, 6 évig gumiasztaloztam,de abbahagytam, edző miatt is és amiatt is mert már nem mertem dolgokat megcsinálni...nem ez a lényeg...szeretném folytatni a sportolást,kézizni is szivesen szeretnék vagy úszni,vagy bármi más...kérlek titeket segítsetek,mondjatok véleményeket egyesületekr sportokról. Előre is köszi:))2013. aug. 2. 00:21
1/3 rampapapam válasza:
március 15. be tudsz úszni, stadionban atlétikázni, kézibe van gondolom középsulinak csapata stb... nézz utána a neten! vedac stb... de szerintem ismerlek !
2/3 anonim válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek:))
2013. aug. 2. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!