A Hungaroring megépítésekor mért csak 5 évet "jósoltak" neki?
Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 17:55
1/2 anonim válasza:
Nézd meg most mi a trend az F1-ben! India, kórea, törökország, valencia és sorolhatnám, hogy csak idén vagy az elmúlt pár évben, hány nagy csilli-villi-vel megépített pálya esett ki a naptárból. Ez régen sem volt másként. Nyilván nem tudták az építéskor megítélni, hogy mekkora sikere lesz a magyar futamnak és milyen körülmények közt lesz a verseny. Tényleg nagyon-nagy dolog, hogy gyakorlatilag nekünk van jelenleg a leghosszabb szerződésünk. Az egyetlen problémám a környezettel van, az nagyon gáz, de maga a vonalvezetés jó, igazi kihívás a versenyzőknek, technikailag megterhelő, a versenybíróink legendásan jók, Abu-Dhabi-tól Ausztráliáig mindenhol segítettek már és ami még fontos a jegyeladás. Egyre kevesebb európai futam van, pedig itt rajonganak ezért a sportét. Én 5 futamon voltam kint, de az idei volt a leglátogatottabb. Brutálisan sokan voltak vasárnap! Meg kell becsülnünk a Hungaroringet.
2/2 anonim válasza:
a magyar volt az első nagydíj az egykori vasfüggönyön túl, el voltunk maradva fejlettségben a nyugattól (bár nem annyira, mint ők gondolták), így aztán nem jósoltak negy jövőt nekünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!