Hi Tec whey c-6, és shaker használat?
na szóval tegnap vettem shakert és whey c6-ot, és az lenne a kérdésem hogy nekem elég a napi 1 adag fehérje, edzés napon edzés után rögtön egy kis szőlőcukorporral, és pihenő napon mikor igyam?
és ha 30g fehérjét rakok a shakerbe és még kb 40-50 g szőlőcukrot, akkor is 300 ml vízzel csináljam vagy kicsit többel?
és hogy kell, elején a shakerbe a víz, utánna bele a cuccok, és csak rázom párszor vagy mi? (bocsi még nem volt ilyenem, és nem is nagyon láttam amikor mások csinálták)
Na, ácsi:
Edzés után testtömeg x 0,5g fehérjemennyiség kell. Tehát pl, ha vagy 60kiló, akkor neked egyből edzés után kell 30g fehérje. De mivel a fehérjekészítményed nem 100%-ban tartalmaz fehérjét, így ezzel is számolni kell. Tehát egy 80%-os proteinkészítményből kb 40g-ot kell kimérni, hogy 30g fehérjéhez juss.
Aki pedig a tojást ajánlotta:
Nyers tojást ne egyél mert: szalmonellás is lehetsz, nyersen nem szívódik fel a fele sem és még vitaminhiányt is okoz, mivel a nyers tojásban lévő avidin enzim megköti a biotint.
Montez !
estére tudsz valami lassan felszívódó fehérjeforrást ajánlani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!