Kűzdősport otthol? Lehetséges?
"Soha nem jártam karatézni...meg egyéb ilyen dolgokra DEEEE a van damme videókat rongyosra néztem majd meg az össze verekedős filmet.Amikor ez már nem elégített ki szórakozásból verekedni jártam (ekkor még tizenéves voltam)diszkók, kocsmák...és hát jöttek a sikerek elvertem a környékbeli kidobókat meg helyi kemény csávókat.Amikor ez is kevés volt elmentem a városban a legkeményebb küzdősport egyesülethez de pár alkalom volt és ott is azt mondta az edző ...h fiam nem vagy ide való ,nem tudom hol tanultál verekedni de ide normál emberek járnak és nincs itt továbbra is helyed...pl itt edzésen mondja az edző h küzdelem beáll a csávó már jönne is köríves rúgással olyat kapott h 2nap kómában feküdt,és a legdúrvább h mikor felébredt azt mondta h ezt hogy csináltam mert semmit sem látott csak mikor a lábam a fejéhez ért erre emlékszik.Akkor mondták h az egyik bajnokot rúgtam le és nincs többé ott helyem...
Utána elindultam pár versenyen is ahol a gyorsaságom és agresszívitásom miatt nem volt legyőzöm de a bírók leléptettek.
Ekkor egy ember megkeresett azt mondta h fiatal tehetségeket keres, ha van kedvem próbáljam ki magam...
hát így kezdődött thaiföld,shanghai,los angeles hamburg itt mind megfordultam "fizetős" versenyeken, és ment a szekér itt már kiélhettem magam ki is adtam magamból mindent .
És mindezt úgy h soha nem tanultam küzdősportot clubban hanem otthon filmekre és K1 mérkőzéseket nézve."
körülbelül ez jutott eszembe először. Ez egy hasonló kérdésre volt válasz. Hazugság. Nem fogsz otthon megtanulni semmilyen küzdősportot. De tudjuk hogy a gyik tele van szuper emberekkel akik egymagukban is tudnak páros gyakorlatokat végrehajtani egy 17 másodperces youtube videó alapján. Ahol a felvételen csak a lényeg nem látszik. Amúgy ha edzésen(!) tanulsz meg "kűzdősportot" azzal az utcán nem sokra mész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!