Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sport van, ami nem...

Milyen sport van, ami nem unalmas?

Figyelt kérdés
gondolok itt arra, hogy a futásban szerintem semmi izgalom nincs. nem találom számomra a megfelelő sportot
2009. okt. 23. 16:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

van abban is izgalom, csak te nem érted a lényegét: hajts mindig minél jobb időkre...

De ha nem tudsz úszni, akkor bátran ugorj a Dunába, elárulom neked az tényleg izgalmas lesz akkor...

2009. okt. 23. 16:13
 2/14 igabcsy válasza:

A laikusnak az egyedül végzett sportok tűnhetnek unalmasnak. Talán Te is így vagy ezzel.

Próbálkozz meg valami csapat sporttal. pl. kézilabda, kosárlabda, röplabda...

2009. okt. 23. 16:26
 3/14 anonim válasza:
Rafting, snowboard,tájfutás
2009. okt. 23. 16:27
 4/14 anonim ***** válasza:

Én röplabda mániás vagyok, így csak azt tudom ajánlani.

De találd meg azt, amit szívvel-lélekkel tudsz csinálni. :)

2009. okt. 23. 16:37
 5/14 anonim ***** válasza:

A futás nekem is unalmas. Evezni szoktam. Szeretem a jó levegőt, a vizet, a napfényt és azt, hogy ilyenkor csak én vagyok és a gondolataim. Ha nem tudok evezni, biciklizek az erdőben.

Egyszer kipróbáltam a tájfutást is és az is nagyon tetszett.

De lehet, hogy neked jobban bejönnének a csapat sportok. Próbálj ki több mindent, hogy megtudd mi az, ami tetszik és szivesen csinálsz.

2009. okt. 23. 17:11
 6/14 anonim ***** válasza:
Futball+/vagy "Gyúrás"
2009. okt. 23. 17:42
 7/14 A kérdező kommentje:
azt nem írtam hogy lány vagyok :)
2009. okt. 23. 18:22
 8/14 anonim ***** válasza:
Foci
2009. okt. 23. 19:39
 9/14 anonim válasza:
Hali! Tényleg a csapatsportok amik nagyon jók,főleg kézi és röplabda a lányoknál (ami elég jó alakot is csinál :P). Vagy ha nem veted meg a bunyót,és szeretsz küzdeni,akkor menj el valamilyen küzdősportra,ami nem brutális,de ugyanakkor sok minden van benne. Én pl a Ju-jitsut ajánlanám ha esetleg ilyen pályára tévedsz. :)
2009. okt. 24. 09:59
 10/14 A kérdező kommentje:
karatéztam 2 évig, de egy időután már ott is csak ugyan azt ismételgettük. most a lovagláson gondolkodom :D
2009. okt. 24. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!