Melyikkel járnák jobban?
Figyelt kérdés
Azzal, hogyha vennék 2 10kg-os kézi súlyzót, vagy ha 1 darab 15 kg-ost?
Tudom, ez a testépítéshez édes kevés, de én csak a fegyencedzést "egészítem ki" vele.
15/F
2013. júl. 26. 12:16
1/5 anonim válasza:
attól függ mit kezdenél vele... de ha fegyenchülyeség mellé akarod, szerintem a kettlebellnek több értelme van.
2/5 anonim válasza:
*járnék...Ha fegyencezel szerintem a nagyobb jobb lenne. Vagy vegyél ket lebelt. Nagyon dícsérik és a fegyenc edzéshez jobb "kiegészítő" (ahogy én hallottam)
3/5 anonim válasza:
Egyrészt: járnék. Így kell írni.
Másrészt vegyél akkor két 10 kilóst, ami egy ideig elég és majd veszel rá később plusz tárcsákat. Szerelhető súlyzók legyenek, ne fix súlyos.
4/5 anonim válasza:
csak, hogy megvédjem szegény tájszóló barátunkat, a mély hangrendû szóhoz mély hangrendû rag való, van néhány olyan szó amelyhez valamiért mégis magas hangrendet kapcsolunk, de a járnák is tökéletesen helyes, de tény, hogy kiló
g a kapanyél:)
5/5 A kérdező kommentje:
Mindegy na, akkor járnék :D
Köszönöm a válaszokot, még gondolkodok rajta
2013. júl. 26. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!