Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha szemedet kinyitod a víz...

Benedek98 kérdése:

Ha szemedet kinyitod a víz alatt a pupilládat hogy tudod összeszűkíteni?

Figyelt kérdés

Azt hallottam hogy fiatal korban meg lehet még tanulni.

14 éves vagyok remélem még nem késő

(negatív válaszokat nem kérek)

2013. júl. 22. 10:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Megkérdezhezném, hogy ez mire jó? Víz alatt, begyullad a szemed, te meg még a pupilládat össze akarod szűkíteni, hogy sötét is legyen?
2013. júl. 22. 11:03
 2/5 A kérdező kommentje:
a kagylóhalászok nem nagy felszerelésben búvárkodnak hanem anélkül merülnek és a pupillát azért kell összeszűkíteni hogy lásson az ember nem lesz semmien sötét
2013. júl. 22. 11:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja, tengerben más, habár ott meg a só kieszi a szemed, én nem nagyon próbálkoznék vele. De a pupillád a sötétben automatikusan kitágul, nem egészen értem miért akarod manuálisan csinálni. Ha a pupilla szűkül, akkor sötétebb lesz, ha tágul világosabb
2013. júl. 22. 11:14
 4/5 dirtboy ***** válasza:

nem tudom hol hallottál ilyet hogy ezt lehetséges de én érősen kétlem.

a pupilla mozgás reflex szerű nem lehet befolyásolni,nem is érzed,nem tudsz rá koncentrálni magától mozog.

ha eszméletlen vagy a pupillád akkor is reagál a fényre.

esetleg valami szemcseppel lehetne szűkíteni,tágítani biztos hogy lehet mert már párszor kaptam olyan cseppet a szemembe és akkor kitágult kb 24órára.

egyébként akkor van értelme ha külföldön csinálnád valahol,itt magyarban nem nagyon van olyan tiszta víz ahol szabad szemmel jól látnál.

mondjuk a strandokon tudod stírölni a csajokat a víz alól ha elég perverz vagy.

2013. júl. 22. 12:36
 5/5 A kérdező kommentje:
ertem koszonom a valaszod
2013. júl. 23. 20:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!