Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kinek mi a kendvenc sportja ?...

Cscs12 kérdése:

Kinek mi a kendvenc sportja ? :D :D :D

Figyelt kérdés

2013. júl. 13. 13:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Foci. Elég jó vagyok benne amatőr szinten. Főleg kis pályán játszom és szeretnék is. Nem kell nekem a komolyabb szint én a foci szeretetért játszok és ott lehet, hogy nem lennék annyira "jó".
2013. júl. 13. 13:36
 2/11 anonim ***** válasza:
Első. 20/f
2013. júl. 13. 13:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Calisthenics és gyűrű
2013. júl. 13. 13:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Kézilabda, 19/F
2013. júl. 13. 13:51
 5/11 anonim ***** válasza:

Szertorna! Ott is inkább a talaj és a gerenda.

De kipróbáltam már a trampolint meg jártam akrobatikára illetve aerobikra is, bár az már annyira nem tetszett.

Én 6 évesen kezdtem el. 14 évesen amikor gimibe mentem akkor bekerültem a giminek a sportkörébe is ahol versenyeztem már országosan. Igaz nem értem el nagy eredményeket, nem is ez volt a célom igazán én hobbiként űztem jóformán ezt a sportot meg szerettem bemutatni másoknak hogy mit tudok.

Most már 19 évesen csak hobbiként tornázok. Legtöbbször egyedül szoktam a tornaterembe gerendázni vagy talajt gyakorolni, persze van ott pár barátnőm, plusz a párom is mert ő ott gondnok és elintézte hogy ha üres a terem akkor bemehessek oda. Meg ha úgy van időm eljárok rendes edzésekre is segíteni felkészíteni a fiatalabbakat, meg persze az edzőim már nem bírnak teljesen megmutatni semmit így ott nagyrészt én mutatok be mindent :) Élvezem hobbimként imádom csinálni :) 20/N

2013. júl. 13. 13:54
 6/11 anonim ***** válasza:

Művelni: országúti kerékpározás!

Nézni: minden kerékkel rendelkező motor nélküli sport.

2013. júl. 13. 13:58
 7/11 anonim ***** válasza:
kosárlabda:) 5 éve kosarazok, most egy sérülés miatt régen nem játszottam már, de most gyűjtöm az erőt hogy újra betudjak állni:) Hobbi szinten megy az egész:) 14/L.
2013. júl. 13. 14:11
 8/11 anonim ***** válasza:
kézilabda 18F
2013. júl. 13. 14:18
 9/11 zétike09 ***** válasza:

Űzni: Foci

Nézni: Tenisz

12/F

2013. júl. 13. 15:08
 10/11 anonim válasza:
Úszás, de szeretem még a focit,teniszt,kézilabdát,lovaglást,tornát,vívást,toronyugrást,atlétikát. 16L
2013. júl. 13. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!