Szertorna! Ott is inkább a talaj és a gerenda.
De kipróbáltam már a trampolint meg jártam akrobatikára illetve aerobikra is, bár az már annyira nem tetszett.
Én 6 évesen kezdtem el. 14 évesen amikor gimibe mentem akkor bekerültem a giminek a sportkörébe is ahol versenyeztem már országosan. Igaz nem értem el nagy eredményeket, nem is ez volt a célom igazán én hobbiként űztem jóformán ezt a sportot meg szerettem bemutatni másoknak hogy mit tudok.
Most már 19 évesen csak hobbiként tornázok. Legtöbbször egyedül szoktam a tornaterembe gerendázni vagy talajt gyakorolni, persze van ott pár barátnőm, plusz a párom is mert ő ott gondnok és elintézte hogy ha üres a terem akkor bemehessek oda. Meg ha úgy van időm eljárok rendes edzésekre is segíteni felkészíteni a fiatalabbakat, meg persze az edzőim már nem bírnak teljesen megmutatni semmit így ott nagyrészt én mutatok be mindent :) Élvezem hobbimként imádom csinálni :) 20/N
Művelni: országúti kerékpározás!
Nézni: minden kerékkel rendelkező motor nélküli sport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!