Lányok akik karatéztok, igazából mit szerettek benne?
Én Kung-Fuzom, soha nem is Karateztam, ha esetleg a Kung-Fu-hoz kapcsolódóan is érdekel a válasz, akkor írom:
Én nagyon nem vagyok verekedős, 8 év alatt egy embert ütöttem meg, mert hónapokon keresztül terjesztette a megalázó híreszteléseit, és ekkor is csak egy pofont kapott, mikor lek**vázott.
Győzni szeretek (ki nem?), de mivel a csapatunkban én vagyok a legalacsonyabb, legtörékenyebb termet, ráadásul egyedül vagyok lány, emiatt hát mindig én járok pórul! :) Jó persze, néha hagynak "győzni", olykor önerőből is leverem a 100 kg körüli srácokat (akarat erősítő jellegű "meló" :)), de jellemzően én járok rosszul. :)
Igazából a dolgok elméleti részét szeretem, amit emberileg tanít. Ha Kung-Fuzni kezdesz (mivel mást nem csináltam, hogy más harcművészetnél pontosan hogy van, nem tudom), megváltozik idővel az életfelfogásod, a szemléletmódod, és az egész az életed részévé lesz. Ha nem, akkor idővel úgyis abba hagyod.
Az önvédelmi része pedig jól jön, de ha csak az önvédelemért csinálnám, akkor valószínűleg mást is kipróbálnék, ami jóval egyszerűbb.
Na meg hát billentyűzetszerelésnek sem utolsó az a sok technika, amit tanulunk! :):):)
:D
Oké köszi!
Igen igazából bármilyen harcművészetet űző lányok véleményére kiváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!