Fiúk! Mi a véleményetek a videóban látható nők testéről?
http://www.youtube.com/watch?v=nhRzkGpdQdk
Nagyon sokat edzek annak érdekében, hogy hasonló alkatot érjek el, táplálkozásra is odafigyelek annyira amennyire csak megengedhetem magamnak anyagilag. Viszont szomorú tény számomra, hogy férfiaknak ez az alkat egyre kevésbé tetszik, szóval érdekelne hogy mi a véleményetek.
A véleményem kb. így tudnám összefoglalni:
Szépek! :)
Mivel a Sport témában tetted fel itt a férfiak 99%-ának tetszik.:D
Én is az izmos nőket preferálom.
Akinek nem tetszik az fél ,hogy keményebb lesz nála a barátnője.Továbbá hülye. Homoszexuális és még sorolhatnám.
Ez egy jó cikk: [link]
Láttam szintén ebben a témakörben hasonló kérdéseket, továbbá érdekes válaszokat, mint például:
-Ha egy ilyen nőt dugnék, feltenném magamnak a kérdést, hogy meleg vagyok-e.
-Gusztustalan, inkább legyen bot vagy duci.
Figyu, biztos mondták már, hogy nem tudsz mindenkinek megfelelni. Ennek a fordítottja is igaz, kb akárhogy vagy, valakinek megfelelsz. Pláne, ha sportról van szó, mert ez választott dolog. Te majd ilyen körökben is fogsz mozogni, és azokban a körökben nagyobb valószínűséggel akad olyan férfi, akinek ez bejön. Nyilván, mivel egy izmosabb alkatú nem rinyál azon, hogy jaj, a csajom erősebb, mint én, és ez összetöri a férfiasságom :D Aki ilyet mond, az nem neked ciki, hanem neki. Nem te vagy a sok, hanem ő kevés. A majdani párodnak biztos tetszeni fogsz, a többi meg mit érdekeljen? :D Főleg a sok ostoba birka :D Lehet majd fújolnak páran, de igazából ők se tudják, hogy miért, én a helyedben még direkt pukkasztanám őket :D Aki meg értelmes, és ez neki nem jön be, nem fog bántani, mert értelmes. Szóval ne aggódj (: Amúgy én azt vettem észre, hogy inkább egyre jobban teret hódít ez az alkat. Pár évtized, és megszokott lesz, csak ez új, most jön be a köztudatba.
Amúgy nekem nagyon bejön ez az alkat, kb már "alapkövetelmény" valami hasonló :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!