Régi orosz légpuskámhoz 4,4 mm -es töltényt keresek, hol lehet kapni?
Üdv
Köszönöm a segítséget, de ezt én is megtaláltam már, de az a helyzet, hogy 4,4 es nem gömblövedék kéne, hanem ilyesmi
Írtam pár ezzel foglalkozó üzletnek, de akik válaszoltak azt mondták, hogy nem is hallottak ilyenről. Pedig nekem ilyenre lenne szükségem volt is ilyen töltényem itthon, de azt még nagyapámék vették kitudja hol.
Hello
Érdekelne milyen márkájú ez a légfegyver ?!
Szia !
Szerintem nem nagyon fogsz gömb formájún kívül másmilyent találni 4.4-esben...
Szia!
4,4-es nekem is van itthon valahol. De valami ezeréves gyufásdobozszerű (jó kicsit nagyobb) képződményben leledzik pár száz darab. Ha megtalálom megalkudunk rá.
Szia
Köszönöm szépen az ajánlatot, de már feladtam a keresést és vettem egy Slaviat, amibe 4,5 -ös megy.
Gondolom rugócserés volt. A túlságosan erős légpuska sem jó célzás szempontjából. Valami börzén vettünk még egy "Designed Germany"-t aminek 14-16J volt a torkolati energiája. Azt a mai napon szétburítottam majd a rugóból vágtam ki 4-5 menetet. Csapott olyat hátra mint a 0.22-es, célozni nem lehetett vele. Most igaz kicsit gyengébb (így is a határérték fölött van) de pontos. A háztáji használatra tökéletes, másra meg -> törvény tiltja. A konzerves dobozt így is átviszi mindkét oldalról. Más azt mondta, hogy milyen hülye vagyok, annak örülnek mások ha minél erősebb a puska.
De kérdem én: Ha nem lehet célozni vele, akkor minek legyen 20-30J energiájú? Van egy erős puskám amivel a konzerves dobozt lelövöm, aztán.... ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!