Nem tudom mit csináljak félek attól, hogy felbukok, hogy leégek, leesek, eltöröm valamimet és nem tudok lovagolni abbban kéne segíteni, hogy ezeket, hogyan győzem le?
Figyelt kérdés
Én 8 éve lovagolok és most egy féléves kezdtem el díjugratni az edzőm egyik nap feltette nekem azt a kérdést,hogy ezt akarom-e csinálni mert ha félek nem fog menni.2013. júl. 2. 20:25
1/4 anonim válasza:
Gondolj arra,hogy régebben engem szinte minden focimeccsen elvitt a mentő... egyszer a kezem tört el,máskor úgy arccsont törés satöbbi,de mindíg visszamentem. Egy idő után megszokod :D Szerintem rajtad az segítene,ha egyszer tényleg leesnél és megtudd milyen aztán már sima ügy lesz az egész.
2/4 A kérdező kommentje:
nem arról van szó mert már estem nagyobbakat csak eddig minden ment és ez nem és az ilyenkor leesés kicsit nagyobb mint mikor vágtázik alatta a ló.
2013. júl. 3. 10:01
3/4 anonim válasza:
ha jól értem akkor attól félsz hogy ugrásnál fogsz leesni?ha igen írj privit!:)
4/4 anonim válasza:
Akkor te most vágtázni félsz vagy ugratni?mert míg ezt nem tudom...addig sajna nem tudok mit mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!