Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem tudom mit csináljak félek...

Nem tudom mit csináljak félek attól, hogy felbukok, hogy leégek, leesek, eltöröm valamimet és nem tudok lovagolni abbban kéne segíteni, hogy ezeket, hogyan győzem le?

Figyelt kérdés
Én 8 éve lovagolok és most egy féléves kezdtem el díjugratni az edzőm egyik nap feltette nekem azt a kérdést,hogy ezt akarom-e csinálni mert ha félek nem fog menni.

2013. júl. 2. 20:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Gondolj arra,hogy régebben engem szinte minden focimeccsen elvitt a mentő... egyszer a kezem tört el,máskor úgy arccsont törés satöbbi,de mindíg visszamentem. Egy idő után megszokod :D Szerintem rajtad az segítene,ha egyszer tényleg leesnél és megtudd milyen aztán már sima ügy lesz az egész.
2013. júl. 2. 20:40
 2/4 A kérdező kommentje:
nem arról van szó mert már estem nagyobbakat csak eddig minden ment és ez nem és az ilyenkor leesés kicsit nagyobb mint mikor vágtázik alatta a ló.
2013. júl. 3. 10:01
 3/4 anonim válasza:
ha jól értem akkor attól félsz hogy ugrásnál fogsz leesni?ha igen írj privit!:)
2013. júl. 5. 19:12
 4/4 anonim válasza:
Akkor te most vágtázni félsz vagy ugratni?mert míg ezt nem tudom...addig sajna nem tudok mit mondani.
2017. máj. 19. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!