Lehet sportmasszőr attól hogy lány vagyok?
Figyelt kérdés
Lehet hogy bután hangzik a kérdés de 8-9 éves korom óta szeretnék sportmasszőr lenni.Komolyabban szeretném megtanulni mint egy OKJ-s képzés alatt, de nem tudom hogy alkalmaznának-e pl. olyan csapatoknál ahol férfiak játszanak?2013. júl. 1. 09:43
1/6 anonim válasza:
Alkalmaznak igen. Sokszor látom, hogy focimeccseken mikor sérülés van és bemennek a pályára a "gyúró" nőnemű sőt még a csapatorvos is nőből van néhány csapatnál :) ...Miért kérdezted a férficsapatot? Ez olyan mint a férfiaknál, hogy olajozó fiuk akarnak lenni bikinis szépségversenyeken? XD
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
Kedves 1., csak azért kérdeztem, mert nem csak lány sportolók vannak, és arra gondoltam hogy nem-e jelent ez hátrányt mondjuk egy fiú csapatnál :D :D De akkor örülök hogy ez nem jelent hátrányt :):D
2013. júl. 1. 16:24
4/6 A kérdező kommentje:
és még annyi lenne a kérdésem hogy milyen főiskolán lehet ezt tanulni? mert az hallottam hogy az OKJ-ssal kitörölhetem a s**gem.. :\
2013. júl. 1. 16:36
5/6 anonim válasza:
Gyógytornászt ismerek lányt élsportolóknál. Az egy jó alap, szerintem tanulják is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!