Mennyit javít a kondin a pingpong?
Figyelt kérdés
Heti kétszer másfél-két órát játszom, egész keményen. De ér ez valamit? Javít vajon ez valamit a kondimon? (most kb 0) Vagy izmosodok tőle? Csak azért kérdezem, mert nagyon gyanús, hogy elég komolyan játszunk, mégse szoktam elfáradni.2009. okt. 15. 15:32
2/5 anonim válasza:
mozgáskoordinációd javul, reflexeid gyorsabbak lesznek had ne soroljam fel, az első válaszoló főgyökér...
3/5 anonim válasza:
Szia!Én 6 évig versenyszerűen pingpongoztam napi 2 órát.Hát igen az igaz h. a popsim nem lett sokkal feszesebb de tulajdonképpen a combom formásodott tőle (és a vádlim izmos lett bár kissé kifelé áll,nyugi nem nagyon:))Ja és a karom is formás és izmos lett.(na ez most úgy jött ki ,mintha öntelt lennék...mind1:))Szóval ez egy olyan sport aholsokat kell "pattogni" és koncentrálni és igenis jobb lesz tőle a kondíciód!Ha nem fáradsz hát így tovább!Adj bele mindent!:)
4/5 anonim válasza:
én még csk 3 éve űzöm de szerintem nagyon sokat segít a kondin
5/5 anonim válasza:
Ha nem csak pötyögtök hanem "meccseztek" is, akkor sokkal jobban fogsz játszani, én is ilyenkor izzadok meg a legjobban...szerintem sokat javít ha komolyan veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!