Mit gondoltok erről a cikkről?
Felesleges riadalomkeltés, átgondolatlan cikk. Sajnos a laikusoknak elég ahhoz, hogy ezentúl a vitamin is gonosz legyen... A téma ennél sokkal árnyaltabb, és azért az a kijelentés, hogy 'megdöglesz a vitamintól' kicsit erős. Okokat nem sorol fel, a kutatások újságírói értelmezése meg egy másik világ.
Ami vicces: oldalt volt egy cikk a citromos vízről. A fogyirovatban ezzel akarnak fogyni, tehát kb sejthető a színvonala a dolognak. Idézek a cikkből:
" citrom gazdag káliumban, kalciumban, foszforban és C-vitaminban. Ez utóbbi kiváló ellenszere a megfázásoknak, a náthának."
Az első cikkben meg:
" nincs elegendő bizonyíték arra, hogy maga a C-vitamin vagy társítva egyéb antihisztamin szerrel elégséges lenne a hűlés lefolyásának enyhítésére."
Tehát amely oldal saját magának mond ellent, azt nem tudom komolyan venni.
Én is nézegettem a cikkeket, az oldal szerint a süti joghurt evése az ok, EZÜSTKANÁLLAL! (Merthogy ettől jobb lesz az íze?) Ha már szeretünk példálózni, hogy ez meg ez történt ettől és ettől ekkor és ekkor, akkor már miért nem említjük meg az ezüstmérgezést, ami többek között pont ennek volt betudható régen.
De ez most kinek érdeke? Az egész oldal, vagy egy ilyen cikk? Mi vele a célja?
(Nincs hatással a vitamin az életkilátásokra, sőt, csak rontja őket, na ezen csak röhögni tudok.) Amit a szabad gyökökről mondott meg az immunrendszerről oltári nagy baromság. Hm, megyek is, nem alszom, cigizem és minél kevesebb vitamint fogok fogyasztani, hogy sok jóságos szabadgyök keletkezzen a szervezetmben ;)Ó, és c-vitamint szedett a bácsi, oszt mégis meghalt...97 évesen, húha, akkor már csak az a bizonyíték a vitaminok mellett, ha valaki örökké él vagy mi?
az ő könyvei megváltoztatták az életemet, úgyhogy én neki hiszek:
De ebben a videóban ott a válasz gyönyörűen megfogalmazva 34:12-36:00 között... Amúgy érdemes az egészet megnézni, ha van rá időtök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!