Írnátok tánc fajtákat?
Figyelt kérdés
Elég fontos lenne, és az a lényeg, hogy ne legyen annyira ugralós,
mint pl. a hip-hop. 13 éves vagyok, és idáig amit kipróbáltam: jazztánc, fitness, mazsorett, atlétika.
Köszi, előre is!
13/L
2013. jún. 28. 22:43
1/9 anonim válasza:
Társastác
Kiváló alakot csinál,összehoz emberekkel,lendületes mégis elegáns,szórakoztató.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :)) az sajnos nem annyira tetszik! :(
2013. júl. 1. 20:17
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi, az talán még tetszene is! :D
2013. júl. 3. 21:19
5/9 anonim válasza:
Társastánc egy gyűjtőfogalom, biztos van benne olyan ami tetszeni fog. Ha modern kell, nézzed meg West coast swing-et, ezt lehet napi slágerekre táncolni.
6/9 anonim válasza:
Ja,igaz amit az 5-ös ír.
A társastáncot nem úgy kell elképzelni hogy valami méla zenére keringőztök.
Vannak modern,mozgékony,akrobatikus táncok (jive),vérforraló latinok(samba) ..
7/9 anonim válasza:
Igen, modern társastáncok már egyre több helyen vannak, west coast swing, ceroc, modern jive...
Ezek sokkal lazábbak, mint a klasszikusak.
Mondjuk ezek közösségi, "felnőtt" táncféleségek, nem tudom, ennyire fiataloknak tanítják-e.
8/9 A kérdező kommentje:
Húú, köszi! Egy-kettőnek utána néztem, de lehet, hogy magánedzővel fogok inkább edzeni, mert ezek a társastáncok kicsit messze állnak tőlem. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Még az is lehet, hogy a végén, mégis az egyik mellett döntők. ( amiket írtatok, azok közül ) Ha esetleg még tudnátok valamit, akkor légyszi írjatok! Most már a térdem sem annyira vészes.
2013. júl. 5. 21:27
9/9 anonim válasza:
modern tánc, modern balett, musicaltánc, kortárstánc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!