Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 14 évesen lapos a fenekem,...

14 évesen lapos a fenekem, tudom hogy még nem alakult ki, de engem zavar. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval tudom hogy még változok meg minden, de engem kifejezetten idegesít. Olvastam hogy 2 hónap alatt esélytelen elérni formás kerek popsit. Gondolom az felnőttekre vonatkozik. Van esély ennyi idő alatt? Milyen gyakorlatokat végezzek? Hányat miből? Fogynom nem kell mert vékony vagyok csak edzeni kell:/ minden nap fél órás edzés elég lesz? Köszönöm a válaszokat előre is
2013. jún. 23. 10:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Kicsi vagy még, meg lány is, először gondolkozz a saját testsúlyoddal végzett gyakorlatokban. A lábadra a guggolás, kitörés, hátrarúgás jó. Ezt elég heti egyszer is elvégezni, csak az edzés legyen kellően intenzív; egy óránál ne tartson tovább. Egy gyakorlatból egy sorozatot addig csinálj, amíg megy. Ha már 20-30 ismétlésnél is simán menne több, akkor majd gondolkozhatsz a súlyokban. A tested egészét érdemes volna egyébként megedzeni. Erre legalább heti 3 napot kellene rászánni. Ha a saját testsúlyoddal akarod edzeni magad, akkor ehhez még kéne találnod egy helyet, ahol tudsz húzódzkodni.

Ezen edzés mellé mehetne még aerob, kardió is akár heti néhány alkalommal.

Nem utolsósorban az étrendre is figyelned kell:

napi 1g fehérje testsúlykilónként, leginkább sovány húsokból (hogy elkerüljük a telített zsírokat, komplex szénhidrátforrások használata (cukrok, fehér tészták elfelejtése). Sok zöldség minden étkezéshez, ai szám szerint legalább napi 4-5 kell, hogy legyen.

2013. jún. 23. 11:17
 2/6 anonim válasza:
Én fiú vagyok. elég vékony voltam kiskoromban, de emlékszek, hogy az érettségi után elkezdtem sörözni meg későn jártam haza, mindig hajnalban ettem stb. és ettől 2 hónap alatt meghíztam és mind a fenekemre meg a hasamra ment, úgyhogy formás fenekem lett 2 hónap alatt :D Szerintem egyél sokat késő esténként és akkor popóra fogsz hízni
2013. jún. 23. 11:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor nem lesz éppen álom alakja :/
2013. jún. 23. 11:59
 4/6 poiu ***** válasza:

ddrake: OK.

Edzd az egész testedet, ne csak egy morzsáját. Nincs optimális fenék vagy vádli, emberek vagyunk, nem popót keresünk, hanem egy másik embert.

2013. jún. 23. 12:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Értem én és igazat is adok neked. Csupán annyit mondtam, hogy azzal nem segít magán, ha félreevéssel felhizlalja a testét, akkor már maradjon inkább vékony.
2013. jún. 23. 12:37
 6/6 poiu ***** válasza:
Igazad van.
2013. jún. 24. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!