Zoltán Erika tánciskola. Hol vannak iskolák? Hogyan lehet bejutni? Mi kell hozzá? Esetleg vélemények.
a beiratkozás úgy történik, hogy elmész az első órára, ami ingyenes, megnézed tetszik-e, ha igen akkor befizeted a havidíjat (nem tudom most mennyi) és elkezdesz járni abba a csoportba, ahová beosztanak. ha kezdő vagy akkor a kezdő csoportba. ami az elején kelleni fog az kb annyi mint ami tesi órára kell. edzőcipő, kényelmes felső és nadrág. később, ha már majd mentek fellépésekre és évzáró gálára, lehetőséged lesz megvásárolni (hamarabb is, de akkor még felesleges) a tánciskola saját ruháit (egyen póló, egyen nadrág rengeteg színben,fazonban. általában minden évben új design kell a gálákra)
én jelenleg két helyszínről tudok Budapesten ahol folyik az oktatás több csoportban több napon, az egyik az arany jános utcai metrómegállónál van, a másik Pesterzsébeten a művelődési házban, de lehet hogy van még máshol is
első vagyok
tessék, itt találsz telószámot és email címet s, ahol kaphatsz bővebb felvilágisítást: [link] ez amúgy a honlapjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!