Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik az a sport, ami teljese...

Melyik az a sport, ami teljesen vagy kellemesen kifárasztja az embert?

Figyelt kérdés

Suliba járok, ugyhogy sok időm a sportra nincsen. De most úgy határoztam mégis sportolni fogok valamit. Ugyanis esténként megy az agyam, és nem tudok aludni...

Ti milyen sportot ajánlotok? Vagy ti mit sportoltok?

2009. okt. 12. 16:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem úszás. Nem drága sport, nagyon jól megmozgat mindenhol és 100% hogy leúszol 5 hosszt este úgy alszol mint a bunda a fáradságtól:-)
2009. okt. 12. 16:30
 2/9 anonim válasza:
Járj biciklivel iskolába (persze ha megoldható) több szempontból is jó, és sportnak sem utolsó, inkább a kellemes kifárasztás szintje
2009. okt. 12. 17:02
 3/9 anonim ***** válasza:
szedj fel minden nap más nőt és húzd meg őket. kifáraszt rendesen. ha nem jó a szöveged és nincs elég önbizalmad, akkor sajna a pénztárcádat is kifárasztja :)
2009. okt. 13. 00:26
 4/9 anonim ***** válasza:
amúgy az úszás télleg jó, esetleg futás, kocogás :) + lefekvés előtt fekvőtámaszok és felülések, hogyha nem áll rendelkezésre konditerem
2009. okt. 13. 00:26
 5/9 A kérdező kommentje:
Am...hát a nőkkel való dolog nem igaz passzol, ugyanis csaj vagyok :) de azért köszi. XD
2009. okt. 13. 11:55
 6/9 A kérdező kommentje:
Jajj...igen... a többit nagyon köszönöm. Kipróbálom majd tényleg...
2009. okt. 13. 11:55
 7/9 anonim ***** válasza:
hát igen a csajozást hagyhatod azt hiszem :) így, hogy mondtad hogy lány vagy, így mindenképpen az atlétikát ajánlanám, úszás, de főleg futás majd kis gimnasztika, ha rendszeresen csinálod, elég jó alakformázó :) vagy egy kis aerobic, vagy valamilyen tánc. hétvégente ha nagyon sok időd van akkor kis aerob edzés vagy pilates. :) am 3-4. voltam D:
2009. okt. 13. 22:27
 8/9 anonim válasza:
Ezek jók amiket írtak, futás, úszás, aerob edzések...csak lefekvés előtt ne csinálj fekvőt, felülést... semmit, mert megemeli a pulzosodat és ugyanúgy nehezen fogsz tudni aludni.
2009. okt. 19. 20:27
 9/9 anonim válasza:
Menj el köműves mellé dolgozni napi 12 órát kellemesen elfáradsz!
2009. okt. 20. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!