Mi a véleményetek az aikidoról és a judoró? És a Wint Sung kung fu ról?
Figyelt kérdés
hosszú vélemény is lehet.elolvasom2009. okt. 12. 14:20
1/4 anonim válasza:
A judo a leghatásossab ezzek közül, de azt már gyerekként elkell kezdeni,én az aikodot ajánlom ha valamelyikel foglalkozni akarsz.
2/4 anonim válasza:
Én 8 évig judóztam,nagyon szerettem és a jövőben is szeretném csinálni.Az meg szerintem butaság,hogy gyerekként "kell" elkezdeni.Erre nincs szabály.Tény,hogy a legtöbben az én környezetemben is gyerekként kezdték,én magam is,de voltak kivételek.Úgyhogy ez ne tartson vissza,mert ha örömödet leled majd benne akkor mindegy hogy hány évesen kezdted.Úgyhogy hajrá ;)
3/4 anonim válasza:
a második válaszolónak igaza van de az én edzőm is azt mondta hogy ha valaki igazán profi akar lenni úgy értem hogy ne későn érje el a dan fokozatot vagyis hogy egy versenyhez ne legyen túl idős gyerekkorban kell elkezdeni de amúgy nagybátyám 40 felett van és most kezdte a múlt hónapban és elég jól halad szóval ez nem kor kérdése
4/4 Sublodarcu válasza:
a judoval az a baj, hogy egy térdre rúgást nem tudsz megfogni mondjuk, és ott már vége is van a judo tudománynak..
De minden harcművészetnek megvan a gyengéje. Az aikidóval ugyanez a helyzet... A Wing tsun...
Gyorsak és energikusak, de a testük üvegből van. Tapasztalat. Ha például egy erős rúgást nem sikerül kivédeni, az rohadtul fog fájni, és ha egy kungfus elveszítette a koncentrációját, onnan már csak egy ütésnyire van a vereség...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!