P Lóránt kérdése:
Hogyan lőjem be a távcsövet a légfegyveren 20 m Kb? A távcsövem 1 Nikko Stirling 4x32 . És hogy tudnam legpontosabban belöni milyen eszközel? Várom a válaszokat!
Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 22:20
1/4 anonim válasza:
fogod felteszed a távcsövet a puskára .
Ki teszel egy lőlapot a kívánt lövési távolságba ( 10 M)
fogsz egy széket (vagy valami stabil tárgyat)
Rárakod a puskát és LÖSZ !!
Ha szükséges állítasz !
2/4 anonim válasza:
Ha a hivatalos változat érdekel, akkor létezik egy úgynevezett beállító állvány, amibe rögzíted, és lehet vele állítani horizontálisan és vertikálisan is a puskát, aztán állítod a távcsövet hozzá, de ez drága. Az egyszerűbb megoldás valóban a szék, a tábla 8-10 méterre legyen, a fegyver erejétől függően.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát a puskám egy Hatsan 70 (305m/s de olyant is hallottam hogy satuba be szorítják mi erről a vélemény?
2013. jún. 20. 13:12
4/4 nzviktor válasza:
Üdvözlet!
Ruhába betekerve szorítottam be a satuba. Céltábla elé, a találat helyére meg beállítottam a célkeresztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!