Aikido vagy Judo vagy Kung fu?
Figyelt kérdés
Ha az utcán kés ellen kell megvédenem magamat.2009. okt. 11. 18:23
11/12 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez mennyire aktuális (valószinüleg semennyire), de a karate edzőm, aki amúgy rendőr azt mondta, hogy késes támadó ellen nem lépünk fel vagy lelőjük (ami a te esetedben kivan zárva) vagy elfutunk.
12/12 anonim válasza:
Az átlag emberek egyből boxot választanak, de egy profi judos ha támad, nem kell neki fél másodperc hogy a földön legyél vagy meghalj(ki hogy esik,általában ha profi vagy akkor nem fejre dobod a csávót)
Ha egy mozgás reflex szerűen jön ott vége van a pálinak, akár kés akár nem
Én estem már nagyobbat(1,5 mről 2m hosszan)
És a judo miatt nem vertem be a fejem, mert reflex szerűen berögzült a kigurulás
Szóval véleményem az hogy ezt egy nem judos nem tudja hogy mennyire hatékony egy judos, ha komolyan veszi az olest
És nem a sportot fényezem, de igenis tudsz fájdalmat okozni, főleg ha betonra lendületből odacsapod
11ev judo/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!