Van ilyen küzdő sport?
-Nem olyanok járnak rá akik egész nap a konditeremben verik.
-Durvább sport mint pl az MMA, nem is hasonlít a Judora vagy Boxra, olyan sport amiben minden testrészed tudod használni.
-Az edzések aktívabbak annál, mint, hogy ütsz egy boxzsákot vagy valaki tenyerét, aztán csere.
Durvább sportok csoportjába tartozik mint az MMA.
Rendben, amúgy is rasszista vagyok, csak mind 2 fél fegyver nélkül és ugyanannyi társsal legyen.
Kudo Daido Juku.
Bár az igencsak hasonlít a judo-ra, karate-ra és jujutsu-ra, elvégre azokból áll. Igazából pont olyan, mint a Japán Jujutsu full contact szabályrendszerrel.
Az MMA-nál keményebb. Igaz, hogy több a védőfelszerelés, de pl a maszk miatt engedélyezett a fejelés, meg a fej támadása könyökkel, térddel stb.
Ez kőkemény, igazi jó küzdősport.
Harcművészetek lehetnek ilyenek. Mindent használhatsz, hiszen célod megtanulni túlélni harc közben, nyilván nem fognak korlátokat nevelni beléd.
Viszont mivel manapság nem lehet úgy edzést tartani, hogy több halott is keletkezik edzés végére, ezért minden edzésen vannak bizonyos óvintézkedések. Például ha szemet nyomsz azt csak lassan lehet, hogy lényegében mégse vakítsd meg az edzőtársad. Ugyan ez herélő technikákra is vonatkozik, én személy szerint nem gondolom hogy ez baj, ennyi óvintézkedéssel tiszta szívemből egyetértek.
Kudo Daido Juku kösz, ez jónak tünik.
Mi? Szemkinyomás... nem akarok ilyen csalós módszereket, csak az egész testem kihasználni verekedésben.
Tehát az ujjaid nem tartoznak az egész testedhez?
Menj el boxolni vagy MMA-zni. Ott kötött szabályok vannak, végső soron mégis csak ezt keresed.
De, de ez olyan aljas módszer mint a tökönrugás...
Kudo Daido Juku teljesen jó :P
Azért Tálplálkozizé... Aczélnak abban igaza van, hogy valós harcban kell a sunyiság.
Csak azt nem tisztáztad, hogy csak sportolni szeretnél, vagy önvédelmet akarsz tanulni kedves kérdező. Ugyanis jó a Kudo, de az csak küzdősport, szabályok szerint, önvédelemre akkor már inkább a Japán Ju Jitsu-t ajánlanám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!