Mit csinaljak ami legjobban növeli az izmot?
Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 16:13
2/10 anonim válasza:
:D hát gratulálok , a dianabol-odhoz. Azt kéne megérteni , hogyha normálisan és sz*r cuccok nélkül akarsz izmot felszedni úgy hogy még látszódjon is , azt nem tudod megcsinálni 2hét alatt. Sok-sok hét alatt igen .
Ha ilyen sz*rokat akarsz szedni mint a dianabol ahhoz csak gratulálni tudok , meg annak is aki ilyeneket szed :D , ird csak be a googlebe hogy mit ad ki arra hogy
dianabol?
5/10 anonim válasza:
A nők miatt nemérdemes szenvedni a súlyokkal. Ők se tesznek semmit értünk. Aki csak a teste miatt lenne együtt valakivel annyit nem ér az olyan nő.
6/10 anonim válasza:
hát szerintem egy szexi nőhöz jobban illik egy kellően izmos ember mint egy dagadék vagy egy soványság...
7/10 anonim válasza:
Utolsó válaszadó így van egy szexi csajhoz illik az izmos test.
És fontos a külső bárki bármit is mond."A külsőd szerint fogadnak el,az eszed szerint fognak elbocsátani".
Heti 4-5 edzés osztott edzésterv szerint,megfelelő kaja bevitel.Dianabolt felejtsd el,kezdőknek felesleges a kox
8/10 anonim válasza:
Utolsó válaszadó, utolsó előtti válaszadó vagyok, örülök hogy egyetértesz elvtárs:D
9/10 A kérdező kommentje:
elsőnek nemakarok szed ni semi sz@rt XD
2009. okt. 12. 18:19
10/10 A kérdező kommentje:
én már régota huzockodok meg néha sulyzo köszi vaí válaszokat
2009. okt. 12. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!