Nem küldene nekem valaki ingyen egy boksz zsákot? 13/F
Ho-ho-hó, majd karácsonykor ledobom a szánról ;)
Fiúcska, te odaadnál valamit ingyen, amiért akár pénzt is kaphatnál? Nem.
Ha ideges vagy, keress hobbit, vagy ha mindenképp ütni akarsz, akkor pakold be szépen egy szemezzsákba a plüssjátékaid/kinőtt ruháidat, akaszd fel egy fára és már bunyózhatod is :)
1. vagyok. Volt egy biciklim, amit már nem használtam. Sokáig gyűjtöttem rá a pénzem, ezért nem adtam volna oda akárkinek, ingyen pedig főleg nem.
Fél évig kerestem neki új gazdát, aki 30e forintot adott érte.
Nagyon jószívű vagy, hogy ingyen is odaadnál valakinek egy hasznos holmit, de ha már találsz olyat aki ellenértékkel jutalmaz, miért utasítanád vissza? :D Most nem?
Én is oda tudtam volna adni a biciklimet másnak ingyen, de ha már volt olyan lehetőség is, hogy pénzt kapok érte egyértelmű, melyiket választja az okos ember :)
Nem olyan világban-és főleg nem olyan helyzetű országban-élsz, ahol bárki odaadna egy vadidegennek egy minimum 13-20ezer forint értékű dolgot, a postázásról nem is szólva, mert ekkora dolognál az is külön mulatság.
Hacsak nincs egy rokonod, vagy nem találsz valakit, aki nagyon jóságos és már szinte belefullad a pénzébe, akkor fölöslegesen szervezed itt magadnak a gyűjtést, maximum lájkokat szedhetnél be Facebookon :D
"Támogassa az idegbeteg Jancsika gyógyulását egy lájkkal, mert nem elég találékony ahhoz, hogy levezesse az energiáit. Hirdetésünket a Bézbózütő Alapítvány támogatta."
Ne vedd sértésnek, ok? :D De azért ez is javarészt fejben dől el. Nem kifogás, hogy te ilyen lobbanékony természetű vagy, ha téged már 13 évesen úgy fel lehet cukkolni, hogy menthetetlenül üthetnéked legyen, az baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!