Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy beszéljem le...

Szerintetek hogy beszéljem le az új fogyási hobbijáról haveromat?

Figyelt kérdés

Kereken úgy fogyózik haverom,hogy nem eszik semmit néha néha 1 fél zsemlét betol egy-egy korty ásványvízzel.

Igaz,hogy lefog fogyni ,de ahogy abbahaqyja és eszik ismét szerintem egyből visszajönnek rá a kilók hiszen így a szervezet minden tartalékát mozgósítja és átmegy raktározóba hiszen szinte semmit sem kap,így ahogy kap valamit abból annyit tesz félre amennyit tud,6éve járok kondizni "testetépíteni" ,szerintetek vigyem el és beszéljen az egyik személyi edzővel,mert tőlem megsem halja ,hogy mozgás+x dolog elhagyása az étrendből és még csak koplalni sem kell.

2013. jún. 4. 19:50
 1/2 anonim ***** válasza:

nem tudsz vele mit kezdeni.

a hasonló beállítottságú "fogyizók",nem lefogyni akarnak,nem testzsírt csökkenteni,hanem a környezetnek bemutatni,hogy mekkora mártírok.

a másik változatuk,amikor haragszanak magukra a dagiságuk miatt és ez a fajta étrend egyfajta saját magukra kirótt önbüntetés.

2013. jún. 4. 19:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Én már mondtam neki jöjjön le velem terembe bemutatom egyik barátomnak aki segít neki és akkor koplalnia sem kell,de ő ennél megmarad,hisz még a kondibérlet sem drága 3500 forint ...Ez ilyen kis a családiház mögött kialakított terem,de van minden és vagy 200m^2.
2013. jún. 5. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!