Eloszor mennek fitnessterembe,14 eves lany vagyok. Beengednenek? Nem neznenek hulyenek?
Figyelt kérdés
A gilda maxba mennek:)2013. jún. 3. 17:14
1/5 anonim válasza:
Valahol van 16-18-as korhatár, és nem, nem néznének hülyének, de mit szeretnél ott csinálni?
2/5 A kérdező kommentje:
bicilkizni meg taposogepezni esetleg futni
2013. jún. 3. 17:24
3/5 anonim válasza:
Csak nekem magas hogy miért gondolja azt a 13-16 éves korosztály egy része hogyha egy hétköznapi dolgot csinál akkor hülyének van nézve?
4/5 anonim válasza:
Hogyha csak ennyit csinálsz, akkor természetes az egész. Akkor néznének hülyének, ha a Scott pad előtti francia rudat megpakolnád egy 60 kilóval :P
5/5 poiu válasza:
Hát igen, a legkisebb tárcsa 40 kilós.
Nem néznek hülyének, mindenféle emberek járnak, én pl 15x4+1 éves vagyok, de ezzel senkinek sincs gondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!