Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem tudok kézen állni?

Miért nem tudok kézen állni?

Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 12:52
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
Gyenge a karod, rossz az engyensuly megtartàsod, meg még kitudja! :)
2009. okt. 7. 12:56
 2/6 anonim válasza:
91%
nekem sem ment, aztán elhatároztam, hogy azért is menni fog! Onnantól kezdve minden nap gyakoroltam: bent a házban a falat használtam támasztéknak. Annyit gyakoroltam, hogy végül sikerült, meg tudtam magam tartani, nem is kevés ideig. Amikor osztályozásra került a sor, a tanár megdicsért, bár ott nem volt fal,ami megtartott volna, hanem csak úgy a ,,levegőben" kellett megcsinálni :) Gyakorolj,menni fog!
2009. okt. 7. 13:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg a karod gyenge, akkor sok fekvőtámaszt csinálj, pár hét múlva menni fog! Ha bátortalanság miatt nem megy, szekrény előtt gyakorold.
2009. okt. 7. 14:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyszerű az egész, állni nehezebb mint menni,En masodikos korom óta tudok menni, meg állni kézen. Most 36 vagyok és 90 kilós de most is megy. A biciklizés elven működik, amerre dőlsz abba az irányba lepsz vagyis teszed a kezed.

ha nagyon dőlsz akkor szaporában lépkedsz addig ameddig egyensúlyba nem rakod magad. Persze sokat kel gyakorolnod .

2009. okt. 14. 13:06
 5/6 anonim válasza:
Nem tudsz megfelelően egyensúlyozni, de gyakorlással megtanulhatod, ha támasztéknak lendülsz neki, hamarosan már szabadon is meg találod az egyensúlyt és sikerülni fog a kézenállás.
2009. okt. 15. 18:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Igy igaz! Sok gyakorlás, és ne félj:)
2009. okt. 18. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!