Tartani szeretném a súlyomat munka közben is. Hogyan lehetséges?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, vékony, viszont van narancsbőröm nem kis mennyiségben. Nyáron fizikai munkát szoktam végezni 12 órában, és ha ugyan annyit eszek mint amennyit szoktam, akkor is leadok egy kicsit, pedig nekem nem lenne szabad mert vékony vagyok. FElszedni sem szeretnék, mert attól rögtön kijönnek a striák. Az étvágyammal nincs baj, nem azért vagyok vékony mert nem eszek. A kérdés az lenne, hogy ilyen helyzetben hogy tudnám tartani a jelenlegi súlyomat? (Mellette rendszeresen edzek, nem tudom, ez számít-e, de ha leállok vele akkor löttyedt leszek, szóval nem hanyagolhatom.) :)2013. jún. 2. 13:45
1/1 anonim válasza:
Menjen töemgnövelő étrend és NORMÁLIS súlyzós edzés. Normálison azt értem, hogy ugyan olyan nagy terhelés mint a férifaknak: amivel megy 8-12 ismétlés egy sorozatban. És az izmot nem fogja a szervezeted leépíteni annyira, de esetleg még vihetsz magaddal tömegnövelőt vagy ilyen kotyvasztott italokat. (PL. fruktóz+dextróz, meg még esetleg monoderxtrin, és azt innád néha)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!