Fog ez így valami eredményt hozni?
Figyelt kérdés
Egy hónapja keztdem el alakformáló,zsirégető edzést csinálni. Izzadok rendesen tőle :) Az étkezésem nem változott, 163 cm és 59-60 kg vagyok. Az alakom arányos,szeretnék kicsit feszesebb lenni. Fog ez igy segieni?2013. máj. 29. 16:20
2/10 Dogmatix91 válasza:
Ha eddig szar volt a kajád és most is kakaóscsiga a reggeli akkor kevésbé lesz látványos és sokkal lassabb ütemű a fogyás. A diéta nagyon fontos lenne, de legalább megpróbálni elhagyni a cukrot meg a fos fehér kenyeret
3/10 A kérdező kommentje:
Fogyni nem akarok, mert igy szeretem magam, voltamvékonyabb és nem állt jól. Csak feszesebb szeretnék lenni. Az idő nem számit, kitartok:)
2013. máj. 29. 16:30
4/10 Dogmatix91 válasza:
valamennyit biztos változni fogsz. De alapvetően aki feszes azon kevés a zsír és viszonylag izmos. Ehhez pedig étrend kell. Zsírégető edzést csinálsz, de fogyni nem akarsz...Zsírégető edzés alatt kardió/aerob edzést értesz? Mert csak ezek "zsírégetők". Tegyük fel, hogy most felszedsz 1 kis izmot, de attól még ott van a bőröd alatt a zsír réteg. Szerinted feszes leszel? :\
5/10 A kérdező kommentje:
Hát bevallom őszintén nemigazán érdekeltek eddig ezek a dolgok, ugyhogy végképp nem is értek ehhez:D Eddig fogytam 20 kilót,akkor diétáztam,de mozogni nem sűrűn mozogtam.
2013. máj. 29. 19:15
6/10 A kérdező kommentje:
Ja az lemaradt,hogy igen, kardió,meg erősitő jellegű gyakorlatokat is csinálok.
2013. máj. 29. 19:17
7/10 Dogmatix91 válasza:
Na akkor elárulom, hogy annak a 20 kilónak bizony jó része izom és víz. Diéta mellé fontos a mozgás, különben löttyedt lesz az ember, nem lesz szép tartása. Tulajdonképpen ilyenkor minimalizálja a test az izomzatot. Csak annyit hagy meg, amennyire mindenképp szüksége van, ugyanis az izomszövet a legenergiaigényesebb szövetünk. A zsírszövethez viszont csak akkor fog fordulni, amikor már vészhelyzet van, és nincs miből táplálni a sejteket. Viszont, hogyha diéta alatt is edz az ember, akkor a szervezet nem fogja olyan mértékben leépíteni az izomzatot, mivel érzi, hogy szükséges az ilyen terhelések mellett. Ezzel nem akarlak lelombozni, nagyon szép eredmény a 20kg, de a jövőben erre oda kell figyelni. A másik nagyon fontos, dolog, hogy a diéta nem jelenti azt, hogy éhezned kell. Ki kell számolni a számodra szükséges szénhidrát és fehérjebevitelt. Ezt 6 étkezésre elosztani és kész is az étrend. Csirkemell, rizs, zöldségek. Mellé mehetnek a zsírok, vitaminok. A kardiovaszkuláris edzésnél is észnél kell lenni, ugyanis nem ez a legjobb zsírbontó edzés. Én az intervallum edzést ajánlom, de ezt sokan nem szeretik/nem bírják. Ez esetben inkább aerob edzést kéne csinálni. A Sárga Kapszulát olvasd el! Fent van a neten is ingyenesen.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :) Ezt nagyon sokra tartom ha valaki szépen,kulturáltan válaszol és nem harapja le mindjárt a fejemet:D Igyekszem megfogadni amit irtál:)
2013. máj. 30. 15:01
9/10 anonim válasza:
Hal Saláta (Viz de ne Csajj!!!!!!)
10/10 A kérdező kommentje:
Tessék utolsó?:D
2013. jún. 2. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!