Van olyan hely a Margitszigeten, ahol le tudnám tenni biztonságba a holmim, amíg futok?
Nemrég költöztünk Testvérhegyre, és szeretnék lejárni a szigetre futni. Mivel egyébként biciklivel járok (mert nem tudok bérletre költeni), ezért oda is azzal tudnék lemenni, csakhogy valahova el kellene helyeznem a biciklit, a bukósisakot, láthatósági mellényt stb. is. Biciklitárolók még csak vannak, de a többi? Van ilyen hely, ahol ezeket biztonságban tudnám addig?
Vagy szerintetek hogyan oldjam meg?
Eleve láthatósági mellény nem kell.
Bukósisakot ki-ki magának dönti el, de amíg betekersz a szigetre, semmi bajod nem lesz.
Bringát lelekatolod - és már mehetsz is futni.
Ez már nekem is eszembe jutott így, de én ezekkel nem szívesen spórolnék. A mellényt otthon hagyom, nappal nem olyan nagy baj, ha nincs rajtam, de a sisakot nem nagy örömmel teszem le... Innen a szigetig szinte csak csupa kifejezetten veszélyes útszakaszok és kereszteződések vannak, a baj pedig bárhol és bármikor megtörténhet.:-((
(Bocsánat, azért problémázom ezen, mert ért már baleset.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!