Görkori csapágyat hogyan tudom tisztítani és mikor kell?
Figyelt kérdés
Most vettem új korit, de azért szeretném tudni, hogy hogyan kell vele bánni... és sajnos nem igazán értek a szereléshez ezért nem is tudom, hogy mikor kell cserélni és hogyan kell tisztítani...2013. máj. 27. 21:14
1/6 anonim válasza:
majd este irok hosszabban
üdv görkorisok között!
2/6 anonim válasza:
bocs hogy eddig nem írtam
a csapágyat sehogy nem kell tisztítani de csak azért mert nem érdemes. nem lesz tőle jobb ha már sz*r
inkább le kell kerülni azt, hogy a csapágyak bekoszolódjanak, ergo kerüld a homokot nagy ívben
kerülni kell a vizet. tócsát
ha elkap az eső, és nincs nálad cipő, akkor az szívás, bár ha nem esik annyira akkor még haza tudsz menni, szakadó esőben a görkorit felejtsd el, mezítláb séta haza.
ha vizes lett akkor a vizet otthon ki kell prögetni, plusz hajszárítóval megszárítani
3/6 anonim válasza:
a kerekek forgatásáról nem kérdeztél, azt érdemes csinálni, hogy egyformán kopjanak a kerekek, arról találsz leírást a neten, hogyan csináld
4/6 A kérdező kommentje:
És honnan fogom tudni, hogy mikor kell cserélni? nem fog rendesen gurulni a kerék?
2013. jún. 9. 09:54
5/6 anonim válasza:
igen
de ha vigyázol rá nem igen kell majd cserélni
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :D
2013. jún. 9. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!