Kislányt illetve magamat spárgázni tanítani?
én ált iskolában tanultam meg magamtól, majd azon gondolkodtam h lehetne ezt kamatoztatni.
karatézni kezdtem majd ezzel meg is alapoztam az életem.
mind a mai napig meg tudom csinálni az angol és francia spárgát is.
35F
Ha csak annyi a dolog, hogy spárgázni tudjon, azt otthon is meg tudja tanulni. De én is inkább a tornát javaslom.Ott legalább kipróbálhatja a gerendát, felemás korlátot stb. is.
Szerintem sosincs késő. Ha viszont eddig szinte sosem nyújtottál, akkor valószínűleg nagyon sokára fog menni. Kb. 1 hónap mire a rendes spárgás meg lesz. De meg tudod csinálni! Ami a képen van, ahhoz viszont egyedül kevés leszel. Legalább egy segítő kéne, de ha nem muszáj akkor ezt inkább ne gyakorold. ha később nem nyújtasz eleget, akkor komoly következményei lehetnek. Persze a sima spárga még mehet. Sok sikert. ;)
Ritmikus gimnasztika nem pedig ritmikus sport gimnasztika. Rengeteg hajlékonyságot igénylő sport van. Pl. torna, műkorcsolya vagy balett. Ezekre simán lehet menni 3 éves kortól. Kérdés, hogy a gyerek is csinálná vagy csak te erőlteted rá?
Én az otthoni eszetlen nyújtást nem ajánlom én évekig korcsolyáztam, tornáztam nemrég gondoltam, hogy nyújtók minden nap fél órát, most annyira fáj a lábam, hogy lépésnél is érzem. Nagyon nagyon könnyen meg lehet húzni, még akkor is ha tudod mit kell csinálni. Inkább menj le jógára vagy hasonló oktatásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!