Fiúk, lányok (főleg élsportolók) kit miért akaszt ki Szilágyi Niki "botránykönyve"?
És egy indoklást is kaphatok?
Engem nem akaszt ki, hogy így név nélkül kitálalja a dolgokat, elvégre akik benne vagyunk, mindannyian tudunk ezekről a dolgokról.
Na de aki nyilvánosan "fúj te szajha erkölcstelen ribi"-zik, annak igazából mi az ami nem tetszik?
1, Az hogy kimondja?
2, vagy az hogy szerinte túl durva?
Második esetben viszont nem túl durva, és nem Nikinek van igaza a bevállalósságával és a többiek meg valóban enyhén prűdek?
Mit gondoltok?
Élsportolók és laikusok véleményére is kíváncsi lennék.
Tényleg annyira kiakasztó lenne egyesek számára a vad szex érzelmek nélkül? Vagy mi az indok? Jöhet BÁRMI!!!
Nem akaszt ki, mert legalább őszinte, akit meg tényleg érdekel jó könyv lesz neki.
De csak egy hülye ku*va.
A sportolókat meg nem az eszükért és az egzisztenciájukért szeretjük..
jajjj enyhén siettem :))
nem Szilágyi, hanem SZEPESI, azaz Szepike Nikike !!!!
amúgy jaaa őszinte, de szal egy tök természetes dologgal tehát mindössze annyi a baj h valaki kimondta???
na egyébként a megállapításoddal vitáznék, mert aki kellő szinten van, annak abszolút nincs rossz egzisztenciája ... miért mondod ezt?
ő is emberből van és tomboltak benne a hormonok fiatalon, ez az élet rendje, de ő legalább beismerte
de h ez mire volt jó, ki tudja, lehet a könyvének az önreklámja volt ez, biztos lesz is szép számmal olvasója.
jaja hát az egy dolog, hogy szép pénz, de mondjuk én bírom, hogy ebben az álszent világban vannak ilyen emberek, akik olykor kiugranak a birkacsordából, és ez tetszik ...
De az érdekelne, hogy valóban ennyire undornak meg ocsmánynak tartják a dolgokat vagy ebben is a képmutatás tombol?
Én azért örülök neki ...
Mondjuk csinálhatta volna úgy, hogy abszolút beazonosíthatatlanok legyenek a szereplők, ennyi bajom van vele, de hát mindegy, így se rossz.
És Londonról meg majd 4-5 év múlva fog elő állni valaki egy szaftos könyvvel? :)
én még nem olvastam el, csak tervezem.
vszont így 'látatlanba' annyi bajom van vele, hogy rajta kívül még kismillióan élik ezt át, mégsem írnak belőle könyvet ...
hát bulvárnak nem annyira bulvár, az más kérdés h persze jó üzlet, de azért a benne szereplő dolgok közel se annyira kitaláció ...
már nem egy úszóval beszéltem pl és mondják h naa azért keményen rá lehet ismerni a legtöbb emberre :)
hát hogy mindenki-e, abban nem vagyok biztos, de sztem kifejezetten jó h ebben az álszent világunkban néha azért összetörődnek bizonyos tabuk :)
én speciel várom a következőt!! :D
most olvastam elég sok kommentet ez ügyben, és érdekes ..
1, akik ismerik: hallgatnak vagy finoman dicsérik
2, akik nem ismerik de szakmabeliek: szidják és mindent tagadnak (még azok is akiknek tutira tudniuk kell mindezt)
3, az abszolút külsősök: "csak botrány" vagy "ribanc" vagy "kitaláció" vagy "szégyent hoz mindenkire"
egy a lényeg: akik tehát kb ebben a körben mozognak, azért egy cseppet sem kétlik, csak max nyilvánosan háborodnak fel, mert hát muszáj nekik. akivel pedig beszéltem és elég jól ismerik, azoknak mind az volt a véleménye h " hűűű azért nagyon rá lehet ismerni mindenkire", de kb ennyi :)
viszont lányok-fiúk, így névtelenül azt hittem lesz itt ezer válasz :(((
és megkérdezhetem, milyen szinten vagy úszó? csak úgy beazonosíthatatlanul ...
hát figy 2 ember vagy sem, sztem azért nem árt néha egy kis tabutiprás ebben a világban. viszont akkor te magad is tudod h nem igazán fantáziál ... oké, a masszőrbácsit hagyjuk, nyilván lezárják valami nevetséges eredménnyel a vizsgálatot, de azért én fiú létemre szintén tudnék bőven mesélni masszőrös tapasztalatokról ... nyilván te is. :D
nézd, én annyiban bírom ezt h látod most is igen sokan (persze főleg külsősök) teljesen képtelenségnek tartják, aztán jönnek a kis beszűkült világuk sablonjaival, és itt az ok, amiért máris megérte felrázni ezeket az embereket kicsit. most nem?
mást meg nem írok mert én is úszó vagyok, és nem akarok lejáratni senkit, pedig simán tudnék hasonlóan "szaftos" dolgokról könyvet írni, de azért másik oldalról egészen fantasztikus az az összetartás, ami miatt ezek a dolgok csak úgy mennek és mennek, és soha az életben senki nem is gondolna rá, pontosabban el se hiszi h ilyen van.
na de ez kb olyan, mint ahogyan meleg élsportoló sincs az átlagember szerint, aztán meg nanannanaaaa ezzel is finomabban ugye.
lécci srácok, lányok, MÉG MÉG MÉG !!!!!!! fasbukon úgyse meri senki leírni az őszinte véleményét, itt megtehetitek!
de akár más sportágak topjaira is kíváncsi lennék!! máshol hogy megy ez emberek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!