Biztos megélhetőség tippmix-ből?
Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy az alábbi taktikával meg lehet-e élni biztosra tippmix-ből?
A taktika: Veszek egy szelvényt 1000 FT be,egyetlen meccsre teszem aminek a szorzója 2 körüli.Ha megnyerem veszem a következő szelvényt 1000 FT be,ha vesztek a következőt 2000 ért veszem ugyan ilyen 2 es szorzós meccsre.Ha ezt megnyerem akkor 4000 et nyerek,ergo 1000 FT -ot nyertem így is.Ha ez is elmegy akkor ismételten duplázok.Statisztikailag egy 2 es szorzós meccs több mind 50% ban be jön.Ahogy az embernek egyre több a pénze tesz nagyobb téteket is,pl 10 ezret és kivesz 20 at.Ha 10 ezerrel kezded akkor ha meg is kell dupláznod párszor de 10 ezret fogsz nyerni.
Mit gondoltok erről a taktikáról?

Ha már ezekből 1-2 nem jön be már akkor is problémás.
Rengetegen tippmixeznek, de egy ismerőst sem tudok aki pluszba lenne, olyan is mínuszba van aki 30ezreket szokott nyerni.
Én pluszba vagyok. :D
8-szor játszottam (kis tétre, max 500) és 2400-at költöttem és 4740-et nyertem, így 2340 ft pluszba vagyok :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!