Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Most ez komoly 2év alatt...

Most ez komoly 2év alatt ilyen formát elért a csávó naturálba? Ezt nem hiszem el ilyen van?

2013. máj. 25. 14:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Igen és Kolo is valószínűleg szétkoxolta az agyát a rendszeres doppingellenőrzések mellett...Nyugodjon Békében.
2013. máj. 26. 11:26
 12/24 anonim ***** válasza:
Tőlem nyugodjon, de zyzz az cuccolt. Ha te elhiszed, hogy naturál volt, akkor egy igazi kocsog debil vagy.
2013. máj. 26. 11:30
 13/24 A kérdező kommentje:
Igazi köcsög debil vagy :D szakadok :D :D jobb mint a film :D
2013. máj. 26. 11:33
 14/24 anonim ***** válasza:
A doppingellenőrzés csak formalitás. Van edző ismerősöm, aki olimpikont készített fel: azt mondta a doppingvizsgálatok a negyede cuccot nem tudják kimutatni, mert ami kimutatná milliókba kerül, és csak nagyon komoly gyanú esetén alkalmazzák(persze úgy hogy tudják mindenki koxol). A másik, hogy az amcsi, kínai sportolók mögött olyan orvosi gárda áll, plusz laborok, hogy amit ők használnak, a doppingellenőrök nem is ismernek.
2013. máj. 26. 11:34
 15/24 anonim ***** válasza:
Ennyi. A kis 69-es meg csak álmodozzon tovább.
2013. máj. 26. 11:36
 16/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ne menjünk bele, hogy ki a köcsög debil Montika, mert gyk-n nyilván mindenki k.urva keménynek hiszi magát. Másrészt pedig, nem azt mondtam, h nem szedett semmit, hanem hogy a szíve nem feltétlenül attól állt meg. Ezért utaltam Kolo-ra, akit persze te biztos nem tisztelsz, ahogy a szavaidból lejött.
2013. máj. 26. 11:41
 17/24 anonim ***** válasza:

Azt sem tudom ki az. Én buzyzzről beszélek, hogy koxolt.

De tőlem tiszteld félistenként.

2013. máj. 26. 11:45
 18/24 anonim ***** válasza:
Hát az megint téged minősít, ha nem ismered Kolonics Györgyöt. Büszke magyarnak mondhatod magad, gratulálok. :)
2013. máj. 26. 11:48
 19/24 A kérdező kommentje:
pff kocc 69es ratyi rámbó agyhalott
2013. máj. 26. 11:50
 20/24 anonim ***** válasza:
Ja, őt ismerem, azt hittem valaki külföldi koxos.
2013. máj. 26. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!