Hogyan adjak le decemberig 10-15 kg-t?
Jelenleg 70 kiló vagyok és 170 cm. Még sohasem sportoltam... Szeretnék egy kezdő konditermi és/vagy otthon elvégezhető edzéstervet. Valami olyat szeretnék, ami gyors és látványos eredményt hozna. Milyen étkezésre lenne szükségem célom eléréséhez?
Tudom, hogy a gyors fogyás rossz és hamar visszajön, tehát nem ilyen jellegű válaszokat szeretnék. Nagyon köszi előre is a segítséget:)
Normális étrendet állits össze (kb. 1200 Kcal, de legyen benne minden: fehérje, zsiradék, szénhidrát, vitaminok).
Igyál sok vizet (2 - 3 liter naponta)
Sportnak pedig a Pubint Réka van öt perced videókat használd (a You Tube-ban meg vannak)
köszi a válaszokat.
hétfőn megvettem az első kondibérletemet:) és jobban figyelek arra is, hogy mit és mennyit és mikor eszem. találtam a neten egy edzésterv összeállító programot is, így az is megvan. Most van egy kis izomlázam, de holnap megyek újra a terembe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!